Saç Şekillendiriciler 3 maşa arasından tavsiye istiyorum

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
kızlar saç maşası alıcam 25 mm istiyorum orta kalınlıkta
BAYBLİSS C325E SUBLİMETOUCH
BABYLİSS 2325E
ARZUM AR560 XL İYONLU SAÇ MAŞASI

bu 3 modelden birini almak istiyorum kullananlar varsa tavsiye edebilirlermi hangisi daha iyi saç tipim normal kalın telli değil remington maşam var bunu yedek alıcam

Canım bunlardan birini kullanmadım ama sana şöyle bi tavsiyede bulunabilirim, kesinlikle metal olanlardan al cok güzel bukleler ortaya çıkarıyor. Kuzenimde metal vardı hemen sarmanla açman bir oluyordu ama cok güzel yapıyordu onunki phılıps ti. bende rowentanın seramik mşasından aldım ve seramikten memnun değilim belki markadan belki seramik oluşundan olayıdır ama pek memnun kalmadım cok geç yapıyor, bukleyi bir dakika falan tutuyorum yani. o yüzden metal al metal

seramikler daha az yıpratıyo diyolar ama bilmiyorum tabi remington ci95 pearl var çok memnunum ama konik maşa olduğu için rahat hareket edemiyorum yakıcam diye bunlar klipsli olduğu için bu 3ü iyi gbi geldi bana ayrıca babylissin garantisini araştırıyorum belli başlı bi sitesi yok galiba remington gibi arzum gbi göremedim yani bozulsa napıcam bilmiyorum elimde mi kalcak ki ben alışverişlerimi internetten yapıyorum hep bu konuda da yardım istiyorum babyliss kullanıcıları garanti konusunda napıyolar bozulduğunda

Son düzenleme:

eğer hâlâ almadıysan teknosada babyliss'in yazdığın model maşası ve bir de ST226E model düzleştiricisi birlikte 99.90a satılıyor. ben bugün aldım ama daha hiç kullanmadım. inşallah iyidir

kullandım her ikisini de.. düzleştrici biraz uzun sürede işe yarıyor (gerçi benim saçlarım epey dalgalı) ama maşası harika. 5-10 sn tutmak bile bukleler için yeterli. üstelik buklelerim de uzun süre bozulmadan kaldı. tavsiye ederim..

kızlar sanırım remington ci6219 alıcam bugün ci95 pearl ile yine elimi yaktım saçı sararken

böyle doğal dalgalar istiyorum bakalım nasıl yapçaksam artık..ayrıca saçlarım şuan bu boyutta aldığım maşa ile olurmu acaba bilmiyorum
izlediğim bir video üzerine 32 mm sublime touch siparişi verdim bakalım inş memnun kalırım eğer olmazsa onu gönderip 25 mm alıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…