• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 lü tarama sonucu 1:75 çıktı ne yapayım

efire

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
32
4
18
34
Kocaeli
Slm arkadaşlar.Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen.
3 lü tarama test sonucumda down sedromu riski 1:75 çıktı dünden bugüne hayatım değişti. Dr. çok yüksek hemen Amniyosentez yaptır dedi. O iş de riskliymiş, bir de çok korkuyorum. Acaba birde 4 lü tarama mı yaptırsam sonuç değişir mi? 20 gün sonra detaylı ultrasyona girecem orada belli olur mu acaba. Sizden böyle olupta güzel sonuç alan var mı. Amniyosentezi aldırıp test yaptırsam mı

Bakin bir tecrubem yok. Hamile olmadim hic. Ama hamile olan bir tanidigim vardi 4-5 aylikken doktoru bebeginde kol ve bacak sorunu olabilir demisti. Oda iki gozu iki cesme gataya gidip amniyosentez yaptirmisti. 5 dk surmedi diye anlatti. Ve ebebgi gayet saglikli oldugu cikti ortaya. Dogurdu su oglusu 7 yasinda asiri zeki bir cocuk...

Yani sikmayin caninizi olabiliyor bazen doktorda yaniliyor. Amniyosentez yaptirin diyemem evet riskleri var ama hangisi daha buyuk risk siz bileceksiniz.

Back