• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi 3 le 4. Ay arasında bebeği olanlar ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nehirh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
2.426
2.171
63
Arkadaşlar bebelerinizin gelişim durumu nasıl, neler yapıyorlar? Boy, kilo vs. Gelişim özellikleri ne aşamada? Benim bebeğim 36+6 da 2.530 doğdu preeklemsi sebebiyle. Bu sebeple gelişimi beni tedirgin ediyor. 3 ay 5 günlük şuan en son 5.800 falan di kilosu boyu da 58 cm. Ellerine parmağımı koyunca sıkıyor, kendine çekiyor ayağa kalkmak için, beni ya da dönen bir oyuncağı gözleriyle takip ediyor. Boynunu sürekli olmasa da uzun süre dik tutabiliyor. Ama bir oyuncağı gösterdiğimde elini uzatın tutma girişiminde bulunmuyor.

Merhaba canim bebegim tam 5 aylik yeni yeni elini uzatıp tutmak istiyor

Tum bebekler ayni olmuyorki
mesala benim oglum 4. ayına 1 hafta vardı
Ozaman gülmeye başladı
Ondan önce tebessum bile etmedi öyle bakiyodu sadce
Bazi bebeklerde 20 gunlukken kahkaha atmaya bâşliyomuş 😊

Kafana takma herseyi cok suan tak kac aylik bebeginiz
Benimki 22 haziran dogumlu

Merhaba canim bebegim tam 5 aylik yeni yeni elini uzatıp tutmak istiyor

Tum bebekler ayni olmuyorki
mesala benim oglum 4. ayına 1 hafta vardı
Ozaman gülmeye başladı
Ondan önce tebessum bile etmedi öyle bakiyodu sadce
Bazi bebeklerde 20 gunlukken kahkaha atmaya bâşliyomuş 😊

Kafana takma herseyi cok suan tak kac aylik bebeginiz
Benimki 22 haziran dogumlu
Merhaba teşekkürler cevap verdiğiniz için. 30 haziran doğumlu. Şuan gelişimi gayet iyi çok şükür. İlk olunca insan tedirgin oluyor maalesef.

Merhaba teşekkürler cevap verdiğiniz için. 30 haziran doğumlu. Şuan gelişimi gayet iyi çok şükür. İlk olunca insan tedirgin oluyor maalesef.
geçmiş olsun çok sevindim iyi olduğuna ben de şimdi gördüm mesajları size yant yazıyordum :)

Ömrümün 4 yılı kkda geçti şimdi büyüdü oğluşum, organik bebek kıyafetleri satmaya başladım, @pamuktaki_tırtıl beklerim kızlar, bebişlerinizle mutlu mutlu günleriniz olsun ☺️

Back