-
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
Bunun kararını veren asgari ücretle çalışan kasiyerler mi sizce? Onlar da senin benim aldığımız fiyattan alışverişini yapıyor, onlara en fazla her şey maalesef çok pahalı serzenişi yapabilirsiniz aynı ülkenin vatandaşı olduğunuz için o da.Markete gittim kasa görevlisine sordum dolar yükseldikçe etiketler değişti devamli her gün yeni etiket her gün yeni etiket
Peki şimdi etiket değiştireni henüz göremedim düşüşler ne zaman başlayacak dedim.
Düşüşler sabit kalırsa fiyatlara yansiyacakmisdemiyorlar ki işimize gelmedi
Kimse bilemezdi belki ama bazen aza da kanaat etmek gerekiyor ya da cevresinden fikir almasi gerekiyorBilemezdi işte.
Fiyatin arttırılmasıni söyleyen kişilerle muhatap oluyorlar en azından bizden daha iyi biliyorlar en azından soruyorlardirBunun kararını veren asgari ücretle çalışan kasiyerler mi sizce? Onlar da senin benim aldığımız fiyattan alışverişini yapıyor, onlara en fazla her şey maalesef çok pahalı serzenişi yapabilirsiniz aynı ülkenin vatandaşı olduğunuz için o da.
Bende yılllardırrr öyleydim, bakalım beklicezBanka hesabımda altınım vardı bir miktar. Altın artınca 2-3 kat kâra geçtim ama bozdurmadım. Düştü dokunmadım. Duruyor öyle. Dolardan zarardayım ama yine çıkmadım o da duruyor öyle. Ben al unutçuyum al satla uğraşamıyorum.
Fiyatin arttırılmasıni söyleyen kişilerle muhatap oluyorlar en azından bizden daha iyi biliyorlar en azından soruyorlardir
Boşa açıklamayın ,anlamazlar.Market sahibi tek başinami fiyati arttiriyor sence?
Bunun zinciri, ekonomisiden hiçmi haberin yok?
Herşey ithal. Ithal olan şeyler dolar ile aliniyor. Kur düştü diye, alinan şeylerde ucuzlama oluyor diye bişey yok. 1 günde düsen kuru, niye nasil o kadar yükselmesine 'izin' verildi, madem müdahale edilebilirdi hiç düşündünmü?
Neyse fazlasi siyasete kaçar. Ivet ivet vojdansiz market sahibi, haklisin.
İyi de kasa görevlisine hesap sormak saçma değil mi?Markete gittim kasa görevlisine sordum dolar yükseldikçe etiketler değişti devamli her gün yeni etiket her gün yeni etiket
Peki şimdi etiket değiştireni henüz göremedim düşüşler ne zaman başlayacak dedim.
Düşüşler sabit kalırsa fiyatlara yansiyacakmisdemiyorlar ki işimize gelmedi
Boşa açıklamayın ,anlamazlar.
Bir de saldırırlar,hakli çıktıklarını sanırlar.