3 kürtaj,bir histeroskopi oldum hamile kalamıyorum:(

serkanazli

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
58
0
296
Denizli
merhaba arkadaşlar
3 senelik evliyim ilk bebeğim 8 haftalıktan ölmüş karnımda ilk adetten sonra tekrar hamile kaldım ve bebeğim 3 aylık olacaktı nerdeyse eli kolu hareketlenmeye başlamıştı kanamam başladı ve onu da kaybettim. testler yapıldı sıkıntı yok dendi 3. de yine 6-7 haftalıktan gelişmedi bebeğim tekrar kürtaj oldum onun üzerine gitmediğim yer kalmadı her test yapıldı sıkıntı yok denildi şimdi tekrardan düşünüyoruz bu 3. ay hamile kalamıyorum geçen ay klomen kullandım olmadı 2 aydır adetim azaldı gibiydi bu ay adetime 15 gün varken birdaha oldum ve dr. a gitmek istemiyorum korkuyorum sizce ne olabilir ki

Histereskopi ne zaman oldunuz

3 ay önce olmuştum.

ben şubat ayında kürtaj oldum mart ayında histereskopi oldum lekelenmeler devam ediyordu dr gitti adetin başlayacak dedi biter kanaman olmaz dedi adetim başladı 5 gün sürdü bitti.aradan 5 gün geçti tekrar başladı 10 gün devam etti dr gittim adet oluyosun dedi ilaç verdi azalttı ama 10 gün sürdü biiti 1 hafta geçmeden yine başladı dr gitti tahliller falan yapıldı bişey çıkmadı üst üste operasyondan sonra vucudun dengesi bozulmuş dedi korkulacak bişey değil dedi nisan ayı hep adetimle geçti ilaç kullandım su an geçti.

geçmiş olsun. ben histeroskopiden hemen sonra adet gibi kanamam olmuştu 5-6 günde bitti ama. Bende 3 kürtaj histeroskopi derken korkmaya başladım vücudum çok yıprandı önceden bebeğii düşürmekten korkuyordum şimdi ise bi daha hamile kalamayacağım gibi korkularım başladı. Bayan olmak ne zor adım attığım yer hamile kaynıo sanki bütün arkadaşlarım ya hamile ya yeni doğum yaptılar sadece ben kaldım bu psikoloji kötü etkledi beni yumurtlama durumum nasıl merak ediorum 1 ay takip etti dr. klomenle kendiliğinden çatlamıştı şimdi bıraktım dr. a gitmeyi çok yoruldum

geçmiş olsun bende 2 düşük yaptım ikizdi hemde.vucut evet yıpranıyor doğru söylüyorsun benimde yumurtlama sorunum var öncede iğne kullanmıştım.gebelik öyle olmuştu.bu ay puregon iğne kullandım 9 gün 1 hafta oldu çatlatma iğnesi oldum bekliyorum işte.pes etme bence.bırakma dr gitmen lazım mücadele etmeliyiz.ben 2012 kasımda başlamıştım ilk doktara gitmeye dr olmaz değil olur ama biraz uğraşırız demişti halen uğraşyorum.ocakta hamileydim 2 aylıkken alındılar 1 ay boyunca 10 kez dr gittim 3 gün arayla katlanmalıyız histereskopi sonucun ne çıktı

ALlaha şükür temiz çıktı kontrol amaçlı yapılmıştı zaten. İnşallah cnm bu sefer tuttmuştur. Ben küçüklüğümden beri hep demişimdir ikiz olsun bi kız bi oğlan olsun bi anda bitsin die:) küçüklük hayalimdir ikiz anneleri çok ayrıcalıklı gelio bana :) şimdi görümcemin ikiz oğlu var :) Allah inşallah şu mübarek günler hürmetine güldürür tüm bebek isteyenlerin yüzünü. bu ay dinleneyim dedim önümüzdeki ay gidicem tekrardan Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inş. sağlıklı sıhhatli eli yüzü düzgün nur topu gibi evlatlar nasip etsin

inş canım inş tekrarlayan düşükler için histereskopi yapıldı rahimde bebeğin durduğu yerde bombelikler varmış onlar alındı tekrar aynı sorunu %95 yaşamayız dedi doktorum inş. bakalım allah isteyen herkese nasip etsin

canım benim kuzenimin eşi 7 düşük yaptı bebekler 2 aylık olunca düşüyor karnında ölüyordu sık sık hamile kalıyordu tutamyordu en son kan pıhtılaşması oldugunu anladılar 8 bebegnde surekli igne yaptı bebek aspırını kullandı sukur bi oglu oldu bir yıl snra yine hamile kaldı düşükle snuclandı simdi dogum yapmak uzere ikinci ogluna cok bılmyrm hangı testle anladılar kan bıhtılasması oldugunu sen yaptrms olabılırsın yaptrmadysanda bır arastr rabbim evladına kavustursun benim eşımde azosperm hastası bzmd olmuyor rabbm herkeze nasıp etsin

Allah tekrarını yaşatmasın beterinden korusun inş. 2. bebeğimde kanamam vardı dr. rapor yazmadı kaç kere dedik yatsa da düşer kalksada düşcek olduktan sonra dedi. ultrasondan baktık nasıl die gayet sağlıklıydı hareketlenmeye başladımı dedim bi baktım el salladı bize resmen ya da güle güle dedi ilk hareketini o zaman gördüm ama son görüşüm oldu Allahım böle durumlar yaşayanlara güç kuvvet sabır versin çok zor gerçekten. canım benim inşallah sizinde en kısa zamanda olur azosperm sayısının az olmasıyla ilgili bişey mi? keçiboynuzu felan iyi gelir die biliorum ama eşin için denediniz mi?

amin canım cok zordur kımseye yasatmasn rabbm azosperm sıfır sperm demek hc sperm cıkısı olmadı benim anne olmak ıcın sansım cok az ama umudum cok rabbim ol desim imkansızlar mucize olur

amin canım cok zordur kımseye yasatmasn rabbm azosperm sıfır sperm demek hc sperm cıkısı olmadı benim anne olmak ıcın sansım cok az ama umudum cok rabbim ol desim imkansızlar mucize olur

inş canm hiç üzülme dua et onuda vakti saati mutlaka vardır rabbim ol diyince olur merak etme

etrafımızda yaşanan o kadar çok mucize varki umutsuzluğa kapılmamak gerekiyo. ben düşük yaptıktan sonra herkes hikayelerini anlatıodu kimisi derdi hamileyken düşük yapmak için yorgana sarıp havasız bırakılanlar üzerine çıkıp zıplayanlar neler neler duydum Rabbim vermek istedimi işte nolursa olsun hiçbir engel tanımıo. Allah inşallah yüzünü güldürür hayırlısıyla canım

amin canım insallah umudumuzda olmasa dayanamazdık zaten hergun yeni bi umut bunca yaşanan acı yavrularımızı kucagımıza aldımızda bitecek unutacagız rabbim herkezin sabrını versin tez zamanda dualarımız kabul olsun (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…