3 kürtaj 1 kimyasal gebelik yaşadım yardım eder misiniz

Canım benim başın sağolsun neler yaşamışsın ya kötü oldum bende buna anlam veremiyorum herşey güzel ilerlerken genetik test bile yapmışsınız bence bi müddet ara ver maddiyatın varsa bi tatile çık psikolojini düzelt birde öyle dene canım bende 4 hamilelik geçirdim sadece bir kızım dünyaya geldi oda doğuma kadar kanamalarla geçti her kanamada düştü diye gittim ama çok şükür Allahım onu bana bağışladı kızımdan sonra iki düşüğüm daha oldu en son düşük 2 hafta önce oldu onuda kürtajla temizlediler martın 12 sinde randevum var genetik test e gönderebilirlermiş 2. KeZ anne olmayı o kadar çok istiyorum ki Rabbim inşallah gönlümüze göre olanı nasip eder.

Merhabalar çok zor şeyler yaşamışsınız ben sizin kadar yaşamadım ama şöyle evliliğimin 3. Yılında doğal yolla hamile kaldım başta kanamam oldu her hamilelikte olabiliyo tabi sonra herşey yolundayken 9. Haftada kalbi durdu. Sonrasında genelik oluşmadı 6. Yılımda doktora gittim, myom um vardı büyümüş onu aldırmam gerekiyodu ameliyat esnasında tüplerime bakıldı. Biri tamamen tıkalı diğeri de sağlıksız geçiş sızıntı şeklinde açıkmış. Çok uğraştık ama açamadık dediler. Bende tüp bebeğe başvurdum hemen yaşımda ilerliyodu. Neyse tüp bebekle hamile kaldım. Nerdeyse her hafta kontorole gidiyorum Herşey yolunda çok güzel derken 17. Haftaya geldiğimde kalbi durdu yeniden şok olduk. 3 gün hastanede yattım dil altı, rahme konulan balon sonrasında verilen suni sancıyla 3. Gün doğum yaptım birazda içimde parça kalmış küçük bi işlemle onları da aldılar. Ben tabi yıkıldım neden neden diye bi sebep aradım. Bi arkadaşım genetik test yaptırmamı istedi. Özel bi firmada yaptırdım 8 bin hastalığa bakılıyo denildi. Ve sonucunda gluten hassasiyetim ve behçet hastalığına yatkınlığım ortaya çıktı bunlarda bağışıklık sistemimin bebeği virüs gibi gördüğü savaştığı anlamına geliyormuş. Sonuç beklerken bu arada doğal yolla hamile kaldım. Hemen gluteni bıraktım ve bağışıklık baskılayıcı ilaç verildi. Çok şükür şuan 29. Haftamızdayız. Belki size de bir yön olur diye hikayemi yazmak istedim.

Çok teşekkür ederim çok şükür Allah kızınızı size bağışlamış
Düşük sebepleriniz neydi acaba kalp durması mı?

Çok üzgünüm sizin için de çok geçmiş olsun yaşadıklarınız için
Çok şükür inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alacaksınız artık
Ben de önümüzdeki ay rahim filmi çektirecem ve eşim ürolojiye gidecek. Eğer bunlardan da bi sonuca varamazsak dediğiniz gibi son ihtimal bağışıklık için baktırmayı düşünüyorum..
Bağışıklık baskılayıcı olarak kullandığınız ilaç ne acaba bi de başka ilaç kullanıyor musunuz ya da başlarda kullandınız mı oksapar ya da progestan gibi?

Tabi kullanıyorum. Tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne ve rahim boyu kısalığım olduğu içinde progestan fitil kullanıyorum. Bağışıklık baskılayıcı ilacın ismi de colchium dispert.

Çok teşekkür ederim çok şükür Allah kızınızı size bağışlamış
Düşük sebepleriniz neydi acaba kalp durması mı?
Sağol canım güzel dileklerin için 2 düşüğüm kalbi durdu diğeri kendiliğinden komple kesesiyle beraber düştü tekrar hamilelik düşünüyorum inşallah bu seferki iyi olur insan gerçekten çok yoruluyor

İnşallah öncesinde pıhtılaşmaya baktırabilirsiniz ya da genetik test verebilirsiniz

Tabi kullanıyorum. Tedbir amaçlı kan sulandırıcı iğne ve rahim boyu kısalığım olduğu içinde progestan fitil kullanıyorum. Bağışıklık baskılayıcı ilacın ismi de colchium dispert.
Teşekkür ederim
Sağlıkla kucağınıza aldığınız haberini de alalım burdan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…