• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 kız annesinin temizlik maceraları

40 dakikada yatak odasini dip kose supurup sildim mobilyalari sildim ve birkac cekmece duzenledim. Tabii o kadar daginikti ki ancak bu surede tamamlayabildim. Bu arada ilk kez cillit bang kir sokucusunu cam yuzeye sıktim. Mobilyalarim siyah cam. Berbat oldu. Siz denemeyin ben denedim:kızgın::110:

Cuel ve meteorid tesekkurler. 32 dakikada kizlarin odasi bitti dip kose. Yalniz biraz daha temizlemeseymisim kizlar bulmakta zorlanacaktim:) ozellikle halinin ustu artik gorunmuyordu.

Sirada mutfak var arti yemek. Ustelik hanimlar herhalde mutfagi gorseniz arkaniza bakmadan kacarsiniz. Neyse yapacagim artik. Benim yontemim sure ile yapmak. Saati ayarliyorum ornegin 10 dakikada toplamak diye. Yaris gibi bir nevi. Burcum koc rekabeti seviyorum. Telefon alarmi bile olsa yenilmek istemiyorum

Cacik hazir, pilav ile tavuklu tavada pisiyor. Ama mutfak hala duruyor. Tuvalet de temizlendi bu arada.

Tesekkur ederim cuel, iyi niyetinden oturu. Yalniz bizim evde kalan is bana ×3 olarak donuyor. Kizlar 7 ila 3 yas arasi uc cocuk oldugu icin o kadar cok dagitiyorlar ki anlatamam yasamak gerek:) simdi üçü de banyodalar dis fircaliyorlar guya. Banyoyu unut artik o derece yani neyse canlari sagolsun

Günaydın kızlar... Kahvaltidan once yarim saatim var. Iki makine dolusu giysi katlanacak.

Meraba canım valla işin zormuş bende kendime yeni bi düzen oturtmaya çalışırken seni gördüm iyi oldu sevke geliriz belki :) 16 aylık bi oğlum var benim sana göre işim daha kolay tabi yalnız benim oğlumda sürekli kucağıma almamı ve onla oynamamı istiyor o yüzden zorlanıyorum ve yetişti demiyorum işleri düzende kalmadı maalesef toparlanmaya ihtiyacım var öğretmenim ben öğlene kadar bitiyor işim eve gidince oğlanı uyutup hemen işe başlamam gerek kolay gelsin ikimizede yine uğrarım canım

merhaba sevilah. ben de öğretmenim meslektaşmışız temizlik, düzen önemli yalnız 16 aylık çocuğunun konuşma için kritik zamanı. sen bence ona vakit ayır. temizlik her zaman yapılır. biz üçüncü de bu hatayı yaptık konuşma gecikti ama yetişeceğiz inşallah. benimkinin ablaları var onlar temizlik sırasında oynuyor. görüşürüz yine

Saat 3 e geliyor once kahve icip enerjimi toplayip
  • Sabah daginikligini toplamak
  • Dun yapilamayan oturma odasini temizlemek
  • Yine yapilamayan arayi temizlemek
  • Makineye camasir atmak
  • Yemek yapmak
  • 10 adet giysiye utu. Iste gorevlerim macera baslasin:)

Kahvemi ictim ise koyuldum. Utu ve yemek duruyor digerleri tamam, yalniz banyo ve tuvaletin de temizlige ihtiyaci var. Burada deneyimlerimizi paylasiyoruz madem kahve deneyimimi anlatayim belki sizin de isinize yarar. Ukalalik edip butun kahveleri denedim diyemem ama denediklerim icin yazayim. Amaciniz lezzet ise nescafe evet lezzetli ama eger turk mali olsun diyorsaniz cafe crown da es lezzet de. Cafe breno var bir de ama her yerde bulunmuyor o da guzel ama 3u biraradasi sekersiz geldi. Benim gibi amaciniz metabolizmanizi hizlandirmak ise cafe crown action adinin tam tersi etki yapiyor. Hizlandirmak bir yana bas agrisina neden oluyor. Ben en uygun yontemi buldum kendim icin o da a101 in cafexlerinden bir kupaya iki tane koyuyorum 15 dk sonra bomba etkisi yapiyor. O hizla da isleri bitiriyorum. Tabii bu bir deneyim siz de farkli sonuclar olabilir. Hadi etki devam ederken banyo ile tuvaleti de temizleyeyim:)

Sirada mutfak var arti yemek. Ustelik hanimlar herhalde mutfagi gorseniz arkaniza bakmadan kacarsiniz. Neyse yapacagim artik. Benim yontemim sure ile yapmak. Saati ayarliyorum ornegin 10 dakikada toplamak diye. Yaris gibi bir nevi. Burcum koc rekabeti seviyorum. Telefon alarmi bile olsa yenilmek istemiyorum
rekabeti bende severim ama bazen verdiğim süre yetmiyor bütün çırpınmama rağmen ya ben yavaşım ya da süreyi az veriyorum:)

Back