Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde evlendigimden beri çok ciddi enfeksiyonlar geçirdim,sürekli tekrarlayan bi iltahap durumum var,hsg çekiliken çeken doktorum bi tüpten zor geçiş oldugunu söyledi ama sonrasında kime gösterdiysem sonucu bi problem yok dendi,bende tüp öncesi mutlaka histeroskobi yaptırcam yani mutlaka bi sebebi var olmamasının ama ne bilmiyorum inşallah daha fazla ugraşmayızsen bakma o doktorların dediğine laparoskopi yaptırmadan tüp yaptırma ben rahim çektirmiştim öncesinde hiçbir sorun çıkmadı laparoskopide sol tüpümün yapışık olduğu ve rahimde aşırı kalınlaşma görüldü klamidya diye bir enfeksiyon geçirmişim ondan olmuş bu sorunlar doktorum biraz daha böyle kalsaydın geri dönüşü olmayabilirdi dedi.gaziantep eurofertilde yaptırdım ben sen iyice araştır öyle yaptır
benimde evlendigimden beri çok ciddi enfeksiyonlar geçirdim,sürekli tekrarlayan bi iltahap durumum var,hsg çekiliken çeken doktorum bi tüpten zor geçiş oldugunu söyledi ama sonrasında kime gösterdiysem sonucu bi problem yok dendi,bende tüp öncesi mutlaka histeroskobi yaptırcam yani mutlaka bi sebebi var olmamasının ama ne bilmiyorum inşallah daha fazla ugraşmayız