Aşılama 3 kez negatif aşilamadan sonra bebek fikrinden uzaklaşmak isteyenler burda buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tüp bebeği gaziantep eurofertilde yaptırdım laparoskopiyi özel bir hastanede yaptırdım

ben birazdan çıkıcam canım pazartesi burdayım inşallah

sen bakma o doktorların dediğine laparoskopi yaptırmadan tüp yaptırma ben rahim çektirmiştim öncesinde hiçbir sorun çıkmadı laparoskopide sol tüpümün yapışık olduğu ve rahimde aşırı kalınlaşma görüldü klamidya diye bir enfeksiyon geçirmişim ondan olmuş bu sorunlar doktorum biraz daha böyle kalsaydın geri dönüşü olmayabilirdi dedi.gaziantep eurofertilde yaptırdım ben sen iyice araştır öyle yaptır
benimde evlendigimden beri çok ciddi enfeksiyonlar geçirdim,sürekli tekrarlayan bi iltahap durumum var,hsg çekiliken çeken doktorum bi tüpten zor geçiş oldugunu söyledi ama sonrasında kime gösterdiysem sonucu bi problem yok dendi,bende tüp öncesi mutlaka histeroskobi yaptırcam yani mutlaka bi sebebi var olmamasının ama ne bilmiyorum inşallah daha fazla ugraşmayız

tamam canım görüşürüz gene...

benimde evlendigimden beri çok ciddi enfeksiyonlar geçirdim,sürekli tekrarlayan bi iltahap durumum var,hsg çekiliken çeken doktorum bi tüpten zor geçiş oldugunu söyledi ama sonrasında kime gösterdiysem sonucu bi problem yok dendi,bende tüp öncesi mutlaka histeroskobi yaptırcam yani mutlaka bi sebebi var olmamasının ama ne bilmiyorum inşallah daha fazla ugraşmayız

enfeksiyon bir türlü peşimizi bırakmıyor Rabbim yardımcımız olsun ne diyelim Allah büyüktür bizde birgün anne oluruz inşallah.sen iyice araştırmadan yaptırma tüpü histereskopi veya laparoskopi bazen ikisini aynı anda yapıyolar doktorlarda artık işi ticarete döktü insanların duygularını önemsemiyolar hemen tüp yaptır deniyor

görüşürüz pazartesi hoşçakal.

merhaba kızlar bende 2 kez aşılama yaptırdım ve 3. yaptırmak istedigimden emin deilim.direk tüp bebegemi geçsem diyorum daha kararsızlık aşamasındayım.ve bende sizin gibi bebek sahibii olmayı takıntı haline getirenlerdenim.benimkisii evlendigim günden beri sürüyor aralıksız hiç başka şey düşünemiyorum bir ay insan adet günüünü unutmazmı yok.3 yıllık evliyiz ve artık zamanının geldigine inanıyoruz.insaallah rabbimde öyle düşünür ve hepimiz için ol der.

merhaba kızlarrr.. bende 3 kez aşilama yaptirdım, son aşilamamın 13. günümdeyim 9. gün bakılmıştı negatifti adet olmayı bekliyorum eğer olmazsam yine tekrarlicam testi, ne olur ne olmaz die.. benimde doktorum tüp bebek diyor ama ben kendimi hazır histmiyorum. bebek fikrini kafamdan atıp birkaç ay kendim denemek istiyorum. etrafımda bazen ole kadınlar görüyorum ki, allahım diyorum senin de vardır bir bildiğin.. her ay saat gibi adet olurum, ne kilo, ne hormon bozukluğum var.. sigara alkolle işim olmaz.. organik gıdalar tüketmeye gayret ederim..hijyene önem veririm.. ama bunların tam aksi olup ta patır patır çocuk doğuranlar var. o yüzden artk kendi haline bırakmak lazım diyorum

Back