kızlar sebepli veya sebepsiz infertilite ile artık başa çıkamayıp, aklından bir türlü bebek fikrini çıkaramıyorsanız, tüp bebek için şuan erken diyorsanız, aşilama nın adını bile duymak istemiyorsanız ama yine de benim gibi kk müptelası olduysanız buraya gelin. bebek fikri sizde bir takıntı olduysa, kendimize yeni bir takıntı bularak( en az zarar veren hatta keyif veren bir takıntı) hayata dah pozitif bakmaya ne dersiniz. ben bebek olayını takıntı yapmadan önce gayet sosyal, düzenli spor(pilates) yapan, dekorasyon, alışveriş, popüler kültür meraklısı, azla yetinmesini bilen, yaratıcı genç bir kadındım. ama son 6 aydır depresif, çocuklu arkadaşlarımla kopmuş, opsesif biri oldum.. bilmiyorum belki bu sebeple bebeğim olmuyor.. dokotrum herşeyin normal hatta süper olduğunu söylüyor ama buna rağmen tık yok 6 aydır. kk sayesinde birçok kişiyi tanıdım hatta onlardan haber almazsam merak ediyorum( mayıs 2010 da aşilama yaptiranlar topiğinde).. kafamızı boşaltalım burada farklı, pozitif, bir sinerji yaratıp kendimizi ruhumuzu yenileyelim diyorsanız siz de gelinn.. illa herkesin keyif aldığı iyi alışkanlıkları vardı eskiden onlara geri dönelim birbirimizle paylaşalım.. KISACA BEBEK FİKRİNİ TIPKI AYŞE ARMANIN YAPTIĞI GİBİ BAŞKA BİR BAHARA BIRAKALIM( tabi çalışmaları aksatmadan :)) KIZLAR SİZİ BEKLİYORUMMM..
SEVGİLERR
SEVGİLERR