Aşılama 3 kez negatif aşilamadan sonra bebek fikrinden uzaklaşmak isteyenler burda buluşalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

landarch

hoşgeldinn miniğimm
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
116
Yer
İstanbul
kızlar sebepli veya sebepsiz infertilite ile artık başa çıkamayıp, aklından bir türlü bebek fikrini çıkaramıyorsanız, tüp bebek için şuan erken diyorsanız, aşilama nın adını bile duymak istemiyorsanız ama yine de benim gibi kk müptelası olduysanız buraya gelin. bebek fikri sizde bir takıntı olduysa, kendimize yeni bir takıntı bularak( en az zarar veren hatta keyif veren bir takıntı) hayata dah pozitif bakmaya ne dersiniz. ben bebek olayını takıntı yapmadan önce gayet sosyal, düzenli spor(pilates) yapan, dekorasyon, alışveriş, popüler kültür meraklısı, azla yetinmesini bilen, yaratıcı genç bir kadındım. ama son 6 aydır depresif, çocuklu arkadaşlarımla kopmuş, opsesif biri oldum.. bilmiyorum belki bu sebeple bebeğim olmuyor.. dokotrum herşeyin normal hatta süper olduğunu söylüyor ama buna rağmen tık yok 6 aydır. kk sayesinde birçok kişiyi tanıdım hatta onlardan haber almazsam merak ediyorum( mayıs 2010 da aşilama yaptiranlar topiğinde).. kafamızı boşaltalım burada farklı, pozitif, bir sinerji yaratıp kendimizi ruhumuzu yenileyelim diyorsanız siz de gelinn.. illa herkesin keyif aldığı iyi alışkanlıkları vardı eskiden onlara geri dönelim birbirimizle paylaşalım.. KISACA BEBEK FİKRİNİ TIPKI AYŞE ARMANIN YAPTIĞI GİBİ BAŞKA BİR BAHARA BIRAKALIM( tabi çalışmaları aksatmadan :)) KIZLAR SİZİ BEKLİYORUMMM..
SEVGİLERR

ben varım bende bebek fikrinden uzaklaşmak istiyorum 2 başarısız aşılama ve 1 tüp deneyimim artık aşılamanın adını bile duymak istemiyorum ve bu konudan uzaklaşmak istiyorum.

landarch bende 28 yaşındayım kan grubumuzda aynı ben 5 yıllık evliyim sen kaç yıllık evlisin

hadi ama gelde konuşalım mesaim 1 de bitiyo çıkıcam gitmeden konuşalım biraz ama hafta içi hep burdayım

bu sabah adet oldum umutlar bidahaki aya kaldı yine

landarch bende 28 yaşındayım kan grubumuzda aynı ben 5 yıllık evliyim sen kaç yıllık evlisin

canm hoşgeldin..:) ne güzel kan grubumuz bile aynı, bizde 4.5 yıllık ewliyiz ama ben 29 yaşındayım 81 doğumlu yaani

hoşbuldum canım.evet ne tesadüfki her şeyimiz aynı hemen hemen bende 1982 doğumluyum kaç yıldır bekliyosun hamile kalamayı

ben hafta içi müsait oldukça 8:30-18.00 saatleri arasında burdayım dertleşiriz kader arkadaşım:teselli:

çok sewinirim canm bende hafta içi mesai saatleri içinde müsaitim, canm biz son 6 aydır ovulasyon takibi yapıyoruz, 3 kez klomenle aşılama yapıldı.. artk tüp bebek diyor doktorum ama ben kararsızım

rüyada düşük yapmak ne demek acaba hiç gördünmü böyle bir rüya iki gün önce gördüm bugünde adet oldum zaten acaba adet olacağımımı işaret ediyordu.

canm ben şimdi çıkmak zorundayım pazartesi sabahı buluşalım olur mu? yeni bir haftaya yenilenmiş bir şekilde girelim.. mucx..

bende varım sebepsiz benimde,5 kez klomenle takip,2 igneli aşılama sonuç hüsran,şimdi tüp bebek yaptırmam gerekiyo ama öyle korkuyorum ki ya gene olmazsa diye,27 ay oldu olmayalı,5 yıldır evliyim

çok sewinirim canm bende hafta içi mesai saatleri içinde müsaitim, canm biz son 6 aydır ovulasyon takibi yapıyoruz, 3 kez klomenle aşılama yapıldı.. artk tüp bebek diyor doktorum ama ben kararsızım

tamam o zaman beraberiz:lepi:kaydirigubbakcemile5 banada bir kez klomenle birkez puregon iğne ile aşılama 1 kez de tüp bebek olmadı.6 ay öncede laparoskopi ameliyatı oldum şuan hiçbir sorunum yok doktorum ameliyattan sonra doğal yoldan hamile kalabileceğim söyledi ama halen bekliyorum.

bende varım sebepsiz benimde,5 kez klomenle takip,2 igneli aşılama sonuç hüsran,şimdi tüp bebek yaptırmam gerekiyo ama öyle korkuyorum ki ya gene olmazsa diye,27 ay oldu olmayalı,5 yıldır evliyim

bir kader arkadaşımız daha hoşgeldin canım bana da tüp yolu göründü ama ne cesaretim nede param var yaptırmaya.

bir kader arkadaşımız daha hoşgeldin canım bana da tüp yolu göründü ama ne cesaretim nede param var yaptırmaya.
kısmet işte canım neyapalım buda allahtan,sen tüp bebegi nerde yaptırdın
ya sebepsiz olması beni daha da korkutuyo,ya tüp bebek esnasında bazı olumsuzluklar çıkarsa diye,yumurtalar boş çıkabiliyomuş..bi cesaretimi toplasam yaptırcam

kısmet işte canım neyapalım buda allahtan,sen tüp bebegi nerde yaptırdın
ya sebepsiz olması beni daha da korkutuyo,ya tüp bebek esnasında bazı olumsuzluklar çıkarsa diye,yumurtalar boş çıkabiliyomuş..bi cesaretimi toplasam yaptırcam

eurofertil de yaptırdım benimde sebepsizdi o zamanlar tutmadı sonradan laparoskopi oldum sebepsiz olmadığımı öğrendim bence sende iyice araştırmadan tüp yaptırma ben çok pişman oldum yaptırdığıma

eurofertil de yaptırdım benimde sebepsizdi o zamanlar tutmadı sonradan laparoskopi oldum sebepsiz olmadığımı öğrendim bence sende iyice araştırmadan tüp yaptırma ben çok pişman oldum yaptırdığıma
bende öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum ama doktorlar illa tüp bebek olumsuz olursa yapılır diyolar çok kararsızım
laparoskobide ne çıktı canım?il neresi,konya dada var euorofertil bende orayı yada gata düşünüyorum

bende öncesinde histeroskobi yaptırmak istiyorum ama doktorlar illa tüp bebek olumsuz olursa yapılır diyolar çok kararsızım
laparoskobide ne çıktı canım?il neresi,konya dada var euorofertil bende orayı yada gata düşünüyorum

sen bakma o doktorların dediğine laparoskopi yaptırmadan tüp yaptırma ben rahim çektirmiştim öncesinde hiçbir sorun çıkmadı laparoskopide sol tüpümün yapışık olduğu ve rahimde aşırı kalınlaşma görüldü klamidya diye bir enfeksiyon geçirmişim ondan olmuş bu sorunlar doktorum biraz daha böyle kalsaydın geri dönüşü olmayabilirdi dedi.gaziantep eurofertilde yaptırdım ben sen iyice araştır öyle yaptır

Back