• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Kez kalp durması?

senaaanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
518
173
53
35
Bugün oksapar ve progestan kullanmama ragmen kahverengi akıntım geldi doktorum izinde sizin boyle olan oldumu daha once ıkı kez kalp durması sonucu kürtaj oldum.. gebelik belirtilerim devam ediyor. Bugün 8. Haftadayız belim agrıyor göğüslerim hala acıyor delirmek üzereyim

Merhaba görünce yazmak istedim her lekelenme olumsuz bir duruma neden olmuyor korkmayın lütfen. Başka bir doktora randevu alın hemen gidin ultrasonda baksınlar belki iğne de yaparlar.

Daha önceki gebeliklerde oksapar kullanmış mıydınız? Pıhtılaşma düzeyiniz nedir?

Merhaba görünce yazmak istedim her lekelenme olumsuz bir duruma neden olmuyor korkmayın lütfen. Başka bir doktora randevu alın hemen gidin ultrasonda baksınlar belki iğne de yaparlar.

Daha önceki gebeliklerde oksapar kullanmış mıydınız? Pıhtılaşma düzeyiniz nedir?
İlk kez kullanıyorum bu gebelikte tir tir titriyorum şu an ne yapıcam şaşırdım kendımı yoplayıp konuyu zor actım

İlk kez kullanıyorum bu gebelikte tir tir titriyorum şu an ne yapıcam şaşırdım kendımı yoplayıp konuyu zor actım
Sakin olun. Akıntı devam mı ediyor? Kırmızı kanama olsa bile çoğu zaman bir sıkıntı olmuyor inşallah iyidir bebeğiniz iyi düşünün. Ama sizin yerinizde olsam en yakın hastaneye giderdim ultrasonla baksınlar ki içiniz rahat etsin

Sakin olun. Akıntı devam mı ediyor? Kırmızı kanama olsa bile çoğu zaman bir sıkıntı olmuyor inşallah iyidir bebeğiniz iyi düşünün. Ama sizin yerinizde olsam en yakın hastaneye giderdim ultrasonla baksınlar ki içiniz rahat etsin
Aksam kucuk bi koyuluk gibi gordum ama yanıldığımı düşündüm parcalı değil normal akıntının kahverengi hali.. kadın olmak çok zor

Allah razı olsun sizden kımseye diyemedim yetıstınız

Kahverengi çok sorun değil ama eskiden olan bir kanamanın varlığına işaret eder. Doktora git baksınlar ve progesteron iğnesi yazsınlar. Acıtır biraz ama sorunu 2 gün içinde kesiyor

Belirttiğiniz haftada benim de kanamam olmuştu, oğlum şu an 15 aylık bir dana oldu. Her kanama düşük anlamına gelmiyor. Dr. Kağan Kocatepe'nin konuyla alakalı videosunu ekliyorum. İçinizi rahat tutun, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Belirttiğiniz haftada benim de kanamam olmuştu, oğlum şu an 15 aylık bir dana oldu. Her kanama düşük anlamına gelmiyor. Dr. Kağan Kocatepe'nin konuyla alakalı videosunu ekliyorum. İçinizi rahat tutun, yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Cesaretimi toplamam lazım doktora gıtmek zorundayım

Belirtilerim de devam edıyor bu iyi birşey diye düşünüyorum dimi
Elbette iyi bir şey.

İlk gebeliğimde kanama yaşamıştım ve yavrumun kalbi durmuştu... O an bir şeylerin yolunda olmadığını anlıyorsunuz zaten, bütün belirtiler yok olup gidiyor.

Oğlumda, 7. haftada az kahverengi kanamam oldu. Aynı korkuları yaşadım. 10. haftada kontrolde doktorum "İçerde kanama alanı var fakat dışarı atmayabilir, vücut kendi içinde dönüştürebilir. Ama kanama görürsen de korkma, bebeği etkileyen bir yerde değil" demişti.

Doktora gidin, içiniz ferah olsun. Ama hep olumlu düşünün olur mu? Yavrunuz şu an annesine sımsıkı tutunmuş bir şekilde, her şeyinizden etkileniyor. :anneadayı:

Göğüs sızlaması bel ağırısı gebelikte oluyor normal birşey kahverengi kanaması da doğal.. Panik yapmamalısın eşine endişelerini paylaş doktor a git için rahatlasın canım..

Elbette iyi bir şey.

İlk gebeliğimde kanama yaşamıştım ve yavrumun kalbi durmuştu... O an bir şeylerin yolunda olmadığını anlıyorsunuz zaten, bütün belirtiler yok olup gidiyor.

Oğlumda, 7. haftada az kahverengi kanamam oldu. Aynı korkuları yaşadım. 10. haftada kontrolde doktorum "İçerde kanama alanı var fakat dışarı atmayabilir, vücut kendi içinde dönüştürebilir. Ama kanama görürsen de korkma, bebeği etkileyen bir yerde değil" demişti.

Doktora gidin, içiniz ferah olsun. Ama hep olumlu düşünün olur mu? Yavrunuz şu an annesine sımsıkı tutunmuş bir şekilde, her şeyinizden etkileniyor. :anneadayı:
Evet evet daha önce ki lekelenmemde goguslerım sabah dolgunken bir anda yumuşadı sımdı kendıme geldikce anımsıyorum 2018 yılındaydı cok zaman geçti kafamda aklımda unutmak ıcın elimden geleni yaptım normal hayata adapte olamıyordum..

Göğüs sızlaması bel ağırısı gebelikte oluyor normal birşey kahverengi kanaması da doğal.. Panik yapmamalısın eşine endişelerini paylaş doktor a git için rahatlasın canım..
Soyledim şimdi gelmesini beklıyorum canım beraber gidecegız doktora. İşteydi o da

Korkmayın insallah birsey olmaz ben 9 kayıp yaşadım ama tecrübelerime dayanarak soyluyorum kimsenin yasadıkları kimseyle bir degil o yuzden siz kendinizi dinleyin ve bi doktorla görüsün progestan ve proluton igne verebilirler belkide aspirini lekelenme durana kadar kesebilir igneye devam edersiniz burdan bi birsey yapamayiz doktora mutlaka gidin

Back