3 kere ust uste kimyasal gebelik

happygelin

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
43
1
18
İstanbul
Bir seneyi gecti bebisi beklioruz hic bir Ay olmadi tam tedaviye baslicam oAy oldu yyani oldu sandim 3 gun hamile gibi dolandim kan testini yapana kadar ilk defa bole biseydi duydum kimyasal gebelikmis Cok uUlmustum bikere oldu demekki hamile kalabiliosun dediler bekledim bi sonraki aydada aynisi oldu cift cizgi. Ust uste 4 gun sonra Yine dustu ve son olarak bu Ay Yine gecti kan yapmadim Ama cift cizgiyi gordum ve bugun adet oldum oda gitti.
Sanki hep bole olucak gibi artik cift cizgide bole sevinemiorun sadece korkuyorumnn fsh hormonum 12 biraz yuksek dedi doktor bole bi sorunu surekli yasayan tedavisini olan bole bi olaydan sonra gercekten hamile Kalan fikirlerinize tecrubelerinize ole Cok ihtiyacim varki artik uzulmekten otede bisey korkuyorummm.

Canim bende ikinci kimyasali bugun ogrendim 6 ay once oldu ctesi hamile oldugumu ogsrendim yine hevesim kursagimda kaldi artik nasip senin doktorun test filan istedimi benim ikinci olmasina ragmen bi suru test istedi

BENDE 2 KERE KİMYASAL YAŞADIM KROMOZOM KAN PIHTILAŞMASI ÇIKTI KROMOZOM TESTİ YAPTIRIN DERİM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…