• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 idrar testi negatif cıkıp 4-5 saat sonra pozitif oldu

mlshope

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.162
1.125
333
sakarya
kızlar merhaba ben ben pko hastasıyım tedaviye başladık ve su sekilde anlatayım sizlere subat 17de regli oldum 7 gun surdu daha sonra normal sartlarda martın 17de adet olmam gerekıyordu olmadım bu sefer adet tarıhımden 2 bucuk hafta önce asırı derecede kasık agrılarım bel agrım ve 1 2sabahda asırı bı mıde bulantısı yasadım gosuslerım acıyo şiş falan bılmıyorum psıkolojıkde olabilir tabi hepsı ayın 11de doktora gıttım ve doktora bu sıkayetlerımı soyldıgımde kontrol ettı benı ve gayet cok ıyı yumurtlamanıda tamamlamıssın ayın 17. bekle regli olmazsan test yaptır ve gel dedı neyse ben tabı dayanamdım ayın 14.de kan testi yaptım 1.20 cıktı sımdı işin ilginç tarafı bu ilk defa basıma geliyo idrar testi yaptım ayın 17. 18. ve bugun ilk negatif cıktı ama testlere coook sonradan bakınca pozitif cıkıyo suandada karnım öyle şiş ve vajınal agrım ve yanmam var ben normade adet olmadan önce böyle olur kasıklarım şişer aynı o şekılde ama hiç birşeyde gelmiyo böyle bi şey yaşayan var mı paylaşimlarınızı belirtirseniz cok sevinirim inş. hamileyimdirde :(

pozitif sonuç testlerin üzerinde yazdığı gibi ilk 10 dk da çıkar. sonradan çıkan sonuçlar geçersizdir. 2-3 gün daha bekleyip testi yenileyin. ama 4-5 saat sonra pozitif çıkmaz eğer gebelik varsa anında sonuç verecektir.

işte bi umut bende sabredebilirsem cumaya kadr sabredicem dırek kan testi olucam ama sanırım adet olucam bu ayda gitti :(

o hayal kırıklıklarını anlayabiliyorum. inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz.

Back
X