Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar öncelikle 3 haftalık hamile oldugumu ögrendim karnımda sancılar agrılar oluyor bu ne zaman geçer ve 4. 5. Haftayı bana anlatabilirmisiniz tecrübelerinizi paylasın lütfen bekliyorum
Son adet tarihinize göre mi 3 haftalıksınız ? İlk haftalarımda benim de olmuştu rahim genişlemesinden dolayı normal görülüyor kanamanız yoksa korkmanıza gerek yok. Kendinizi çok yormamaya çalışın hayırlı olsun
Son adet tarihinize göre mi 3 haftalıksınız ? İlk haftalarımda benim de olmuştu rahim genişlemesinden dolayı normal görülüyor kanamanız yoksa korkmanıza gerek yok. Kendinizi çok yormamaya çalışın hayırlı olsun
Yani söyle söyliyim adetim gecikti 3 gun ve karnımda kasılmalar oldu kan testi yaptırdım ve 3 haftalık hamile oldugumu ogrendim cok yeni oldugum icin pek fazla bilgim yok kanamam yok ama sancılar oluyor arada geciyormu bu durum?
Bence 3 hafta değil yaklaşık 4 buçuk ya da 5 haftalık olması gerekir regliniz geçtiyse. Kasılmalar ve ağrılar da normal. Yine de bir doktora gidin belki progesterona başlarlar
Bence 3 hafta değil yaklaşık 4 buçuk ya da 5 haftalık olması gerekir regliniz geçtiyse. Kasılmalar ve ağrılar da normal. Yine de bir doktora gidin belki progesterona başlarlar
Gebeligimin ilk 3 ayinda normal regl dongume denk gelen haftalarda regl olacakmisim gibi agrilarim olmustu. Doktorum da bunun normal bir surec oldugunu belirtmisti.
Gebeligimin ilk 3 ayinda normal regl dongume denk gelen haftalarda regl olacakmisim gibi agrilarim olmustu. Doktorum da bunun normal bir surec oldugunu belirtmisti.