- 22 Temmuz 2020
- 137
- 41
- 18
- 28
- Konu Sahibi Azragulcan
-
Hayır daha 6 günüm var ama bazen kasık ağrım oluyo bel ağrım var ama test yaptım bugün negatif çıktı yoksa erken mi test içinAdet gecikmeniz var mı
Tmm teşekkürlerErken hamilelikte çok belirti olmuyor. Olsa bile herkeste ayrı oluyor. 6 gün varmış zaten gecikme olmadan belirti arama derim
Merhaba benim 8 günlük bi gecikmem var ama troid hastasıyım pandemi dolayısıyla hastaneye gidemedim . İlaçları tahlil yapmadan düşürdüm acaba o mu etkiledi ? Gögüslerim 1 gün dolgun diğer gün daha yumuşak hiç bi belirtim yok sadecd iki yumurtacığımdada iltihap var gibi ağrım oluyor ve kasılma oluyor ki bu kasılma bende çok sık olurdu öncedende3. Haftada gecikmem oldu diye ogrendim. Adetiniz nasil gecikmedi 3 haftaliksa? Neyse. Agiz kurulugu bas agrisi ve bu sebeplerle sabahin 4-5 inde uyanmam vardi. Seker hastasi oldum sanmistim.
Test yapin.Merhaba benim 8 günlük bi gecikmem var ama troid hastasıyım pandemi dolayısıyla hastaneye gidemedim . İlaçları tahlil yapmadan düşürdüm acaba o mu etkiledi ? Gögüslerim 1 gün dolgun diğer gün daha yumuşak hiç bi belirtim yok sadecd iki yumurtacığımdada iltihap var gibi ağrım oluyor ve kasılma oluyor ki bu kasılma bende çok sık olurdu öncedende
Anlaşıldı galiba hamile değilm ama 3 hafta oldu adet biteli adetimin günü ayın 11 inde olacağım hamile olsam belirtisi ne olur demek istedim3. Haftada gecikmem oldu diye ogrendim. Adetiniz nasil gecikmedi 3 haftaliksa? Neyse. Agiz kurulugu bas agrisi ve bu sebeplerle sabahin 4-5 inde uyanmam vardi. Seker hastasi oldum sanmistim.
Yanlış
Anlaşıldı galiba hamile değilm ama 3 hafta oldu adet biteli adetimin günü ayın 11 inde olacağım hamile olsam belirtisi ne olur demek istedim
Haklısın adetten sonra test yapıcam gebelik varsa yoksa yazarımhamilelik yumurtlama donemlerinde olusur. O sebeple adetinizi bekleyin. Siz tahmine gore 3 haftaliksiniz ama hamile olsaniz 1 haftalik olacaktini. 1 haftalik hamilelik diye bir sey bile yok literaturde.
Adet gecıkmesi oldugunda zaten bebek 4 haftalık olmus oluyor 3.haftada daha adete bir hafta varken nasıl gecıkme olmus oluyor . Siz bence hafta olayını karıstırıyorsunuz .3. Haftada gecikmem oldu diye ogrendim. Adetiniz nasil gecikmedi 3 haftaliksa? Neyse. Agiz kurulugu bas agrisi ve bu sebeplerle sabahin 4-5 inde uyanmam vardi. Seker hastasi oldum sanmistim.
Belirti aramayın adetınızı bekleyın . Herkesin belırtısı farklı oluyorAcaba hamile olabilir miyim 3 haftada belirti ne olur
Hayir canim. 18 i adet gunum diyelim 5 gub suruyor. 22 sin de bitiyor. Yumurtlama gunum 14 gun sonrasi dolayisi ile ayin 2 sine geliyor. Teknik olarak yumurta olusmadan dollenme olmaz. 2 sinde dollenme oldugunda 16 si tekrar dongu zamani geldiginde 2 haftalik olmus olur. Adet gecikmesi ile3. Haftadadir.Adet gecıkmesi oldugunda zaten bebek 4 haftalık olmus oluyor 3.haftada daha adete bir hafta varken nasıl gecıkme olmus oluyor . Siz bence hafta olayını karıstırıyorsunuz .
Bu arada adet dongusu 3 haftada bir tekrarlar mantiken.Adet gecıkmesi oldugunda zaten bebek 4 haftalık olmus oluyor 3.haftada daha adete bir hafta varken nasıl gecıkme olmus oluyor . Siz bence hafta olayını karıstırıyorsunuz .
Adetın 1. Gunu döngünün 1. Günüdür 14. Gün yumurtlama gerceklesır .yani adet bitiminden degıl adetın birinci gununden sayıyorsunuz 14. Gune denk gelıyor ortalama . İstediginiz bi doktora sorabılırsınız İnternetten arastırın istersenız .Bu arada adet dongusu 3 haftada bir tekrarlar mantiken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?