How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

3 haftalık hamilelik, adet günü kahverengi lekelenme

3 yıldır tatlim
inşallah,inşallah bu ay o güzel haberi alırsın, özel değilse 3 yıl sizmi istemediniz ?
ablamda 6 yıllık evli 3 yıl kendileri istemedi 3 yıldırda sebepsiz inferteliteden olmuyor, benim çevremdekiler birazda bu yüzden bebeğimi erken buldu :( isteyen herkese dua ediyorum inşallah tez zamanda olur ablamında her isteyeninde

Suan banada bir umut oldun.. benımde adetimin gününde kahverengi leke geldi ve bir daha hiçbir şey gelmedi. Sadece her sabah adet olacakmış gibi ağrı cekiyorum o günden beri ama tık yok. Birazdan test yapacağım. İnşallah bende güzel haberlerle gelirim:halay:

Suan banada bir umut oldun.. benımde adetimin gününde kahverengi leke geldi ve bir daha hiçbir şey gelmedi. Sadece her sabah adet olacakmış gibi ağrı cekiyorum o günden beri ama tık yok. Birazdan test yapacağım. İnşallah bende güzel haberlerle gelirim:halay:
Merhaba geç gördüm msjını test yaptınmı , umarım hamilesindir
:)

Merhaba geç gördüm msjını test yaptınmı , umarım hamilesindir
:)
Erken yapmısım testi baya olsa bile cıkmazdı zaten negatifti şimdi bekliyorum işin kötü tarafı adet günümü bilemediğimden ilişki sonrası gün sayıyorum:KK48:

Kızlar merhaba ben 13 ünde adet olmam gerekiyordu ama adetinden 9 gün önce gece eşimle ilişkiye girdiğimizde kahverengimsi kan lekesi olduğunu gördüm. Daha sonra ertesi gün akşam 1 damla, cuma sabah 1-2 damla kahverengimsi akıntıyla karışık lekelenmem oldu. 2 gündür ve Şuan hala bişey yok adet olcak gibi ara ara sancım oluyor ama bilemedim. Geçen ay ilk aşılamamı yaptırmıştım tutmayınca bu ay için doktor ara verelim dedi çünkü kullanılan ilaçlardan bazen kendiliğinden gebe kalınabiliyor dedi. Hamile değilsem tekrar gidicem doktora aşılama için. Yardımcı olabilecek var mı böyle bir durum yaşayan ya da?

Back