kırmızılık yok canım, sabah afedersin çamaşırıma bulaşan bi kahvelik, sonrasındada wc ye çıktığımda peçeteye gelen koyu kahve sümükümsü akıntı.Şiddetli bir ağrımda yok, daha 2 aylık evliyim 32 yaşındayım yakınlarım bebek için erken değilmi dedikçe bende biraz düşünmeye başladım, strestenmi oldu aceba diyorum birazdaben varım, adetime 2 gün kala, idrardan sonra peçeteye kahve-pembe leke geldi. Koştur koştur doktora gittim ve yerleşme kanaması dedi. Netten de araştırdım. Eğer kırmızılık ve kasıkta şiddetli ağrı yoksa korkma.
Bu yakınları Allah bildiği gibi yapsın. Çocuğun olur erken değil mi, olmaz hani sizde bebek yok mu. Çocuk doğar emzirirsin zayıf derler mama veriyorsan verme anne sütü ver derler. Ek gıdaya başlarsın onu da yedir şunu da yedir çocuk alışsın derler. İnce giydirirsin ince derler kalın giydirirsin kalın derler. Gamsızsan sorumsuz derler çocuğun için endişelenirsen pimpirikli derler. Derler oğlu derlerkırmızılık yok canım, sabah afedersin çamaşırıma bulaşan bi kahvelik, sonrasındada wc ye çıktığımda peçeteye gelen koyu kahve sümükümsü akıntı.Şiddetli bir ağrımda yok, daha 2 aylık evliyim 32 yaşındayım yakınlarım bebek için erken değilmi dedikçe bende biraz düşünmeye başladım, strestenmi oldu aceba diyorum birazda
kırmızılık yok canım, sabah afedersin çamaşırıma bulaşan bi kahvelik, sonrasındada wc ye çıktığımda peçeteye gelen koyu kahve sümükümsü akıntı.Şiddetli bir ağrımda yok, daha 2 aylık evliyim 32 yaşındayım yakınlarım bebek için erken değilmi dedikçe bende biraz düşünmeye başladım, strestenmi oldu aceba diyorum birazda
Bu yakınları Allah bildiği gibi yapsın. Çocuğun olur erken değil mi, olmaz hani sizde bebek yok mu. Çocuk doğar emzirirsin zayıf derler mama veriyorsan verme anne sütü ver derler. Ek gıdaya başlarsın onu da yedir şunu da yedir çocuk alışsın derler. İnce giydirirsin ince derler kalın giydirirsin kalın derler. Gamsızsan sorumsuz derler çocuğun için endişelenirsen pimpirikli derler. Derler oğlu derler
Canm adet günün bugunmu bende 26 günde bir adet oluyorumdaherkese merhaba 2 haziran adet günüm dü, 24 haziran pazar günü adetime 2 gün kala test yaptık ve değerim 111 çıktı.Adetlerim 25 günde bir oluyor, bugün adet olmam gereken günde kahve rengi lekelenmem oldu.Yerleşme kanaması olabilirmi ? hamileliğin başlangıcında hemen dr'a gitmek istemiyorum, ablamda maalesef kese gözükmedi diyerek alttan muayene etmiş ve o gece bebek düşmüştü.Aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum. hamile olduğu halde adet günü lekelenmesi olan varmı aranızda ?
evet canım adet günüm buguündü, ve bugün başladı lekelenmemCanm adet günün bugunmu bende 26 günde bir adet oluyorumda
Canım 40'ımda mı anne olacaktım, yaşım 32 ne erkeni diye sorsaydın.İmzalı onay mı alman gerekiyormuş bu yakınlarından ?? Şiddetli bir ağrın yoksa korkma.Bu değerle tabiki kese gözükmez.2 gün ara ile değerin kontrol edilmeli düzenli artıyor mu diye BETAhcg .
Canm adet günün bugunmu bende 26 günde bir adet oluyorumda
Evde test yaptnmi canm lekeleme yerleşme lekesidir büyük ihtimal canm bende bende 25 günde bir oluyorum 8 gün kaldı sence kaçtın kala yapayım testi şimdilik kasik ağrısı batması var göğüsler de sizlamaevet canım adet günüm buguündü, ve bugün başladı lekelenmem
Ben 27 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. Düşünmedik, sınav atanma derken, beynimi yediler. He de geç, onlar her şeye karışır gerekli gereksiz.kırmızılık yok canım, sabah afedersin çamaşırıma bulaşan bi kahvelik, sonrasındada wc ye çıktığımda peçeteye gelen koyu kahve sümükümsü akıntı.Şiddetli bir ağrımda yok, daha 2 aylık evliyim 32 yaşındayım yakınlarım bebek için erken değilmi dedikçe bende biraz düşünmeye başladım, strestenmi oldu aceba diyorum birazda
evet canım evde cumartesi günü yaptım adete 3 gün varken silik çıktı, pazar tekrar yaptım az daha koyulaşmıştı, o yüzden gidip kan testi verdim 111 çıktı adetime 2 gün kalmışkenEvde test yaptnmi canm lekeleme yerleşme lekesidir büyük ihtimal canm bende bende 25 günde bir oluyorum 8 gün kaldı sence kaçtın kala yapayım testi şimdilik kasik ağrısı batması var göğüsler de sizlama
sanırım canım akşam gelmedi kanamam, umarım devam etmez, sen keseyi gördünmü dra gitmişmiydinBen 27 yaşındayım, 3 yıldır evliyim. Düşünmedik, sınav atanma derken, beynimi yediler. He de geç, onlar her şeye karışır gerekli gereksiz.
yerleşme kanamasıdır canım o, sıkıntı yapma.
Cumartesi gidicem inşallah, 5+3 olacak, görürüz diye düşünüyorum hayırlısıyla.sanırım canım akşam gelmedi kanamam, umarım devam etmez, sen keseyi gördünmü dra gitmişmiydin
inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza, isteyen herkesede nasip olurCumartesi gidicem inşallah, 5+3 olacak, görürüz diye düşünüyorum hayırlısıyla.
Hayırlı olsun canm benim darısı başıma insallah ya benmde 7 gün kaldı bakalım 4 3 gün kala yapıyım testi sen erken gebelik testi ilemi yapmıştınevet canım evde cumartesi günü yaptım adete 3 gün varken silik çıktı, pazar tekrar yaptım az daha koyulaşmıştı, o yüzden gidip kan testi verdim 111 çıktı adetime 2 gün kalmışken
Amin canım, hayırlısıyla sağlıklı olsunlar da.inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza, isteyen herkesede nasip olur
yok canım normal bebetime test, en dandik test diyolar hatta :)Hayırlı olsun canm benim darısı başıma insallah ya benmde 7 gün kaldı bakalım 4 3 gün kala yapıyım testi sen erken gebelik testi ilemi yapmıştın
Ondan baskasiyla yaptın mı canm pekiyok canım normal bebetime test, en dandik test diyolar hatta :)
hayır bebetime ile yaptım sonrada kan testi yaptırdım, sen ne zamandır istiyorsun bebişiOndan baskasiyla yaptın mı canm peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?