- 10 Mayıs 2022
- 1.079
- 657
-
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Ya olmaz dimi kafami rahatlatmam lazim önce. Cignemeden direk suyla yuttumBir çay kaşığı ile bir şey olmaz ama için rahat etmezse doktora git.
Sanmıyorum. İçini ferah tut yarın kontrole gidersin zaten 4haftalik seni sürekli çağırır kalp atışına kadar.Ya olmaz dimi kafami rahatlatmam lazim önce. Cignemeden direk suyla yuttum
Randevum çarşambaya ama yarin ariyim doktoruSanmıyorum. İçini ferah tut yarın kontrole gidersin zaten 4haftalik seni sürekli çağırır kalp atışına kadar.
Ara ama stres yapmaRandevum çarşambaya ama yarin ariyim doktoru
Teşekkür ederimAra ama stres yapma
Umarim hic birsey olmaz. Corekotunun dusuge sebep oldugunu bilmiyordum ve bn de hamileyken kesin tuketmisimdir cok severim cunku borekte kurabiyede. Cok sukur bisey olmamis. Bn az miktarin da bebege zarar vericegini dusunmuyorum ya..Merhaba 4 haftalık hamileyim arada bir çörek otu tüketiyordum faydalı diye bugün de aklıma geldi aynı şeyi düşünerek bir çay kaşığı çörek otu yuttum ama sonra aklıma geldi İnternetten baktım ve düşüğe sebep oluyormuş bir şey olur mu sizce daha önce bir düşük yaşadım o yüzden şu an çok korkuyorum. Gebe kaldiktan sonra ilk defa yedim ama rahim kaslarini gevşettigi icin dusuk olur yaziyor internette
Bende bilmiyordum hatta hamileyken faydalarina bakıyım 9na göre düzenli tuketirim diye bi baktim ki neler gördüm pisman oldum yediğimeUmarim hic birsey olmaz. Corekotunun dusuge sebep oldugunu bilmiyordum ve bn de hamileyken kesin tuketmisimdir cok severim cunku borekte kurabiyede. Cok sukur bisey olmamis. Bn az miktarin da bebege zarar vericegini dusunmuyorum ya..
:) insallah daha asla borek ustunde bile olsa ayıklar oyleyerim böreğiHIcbirsey olmaz merak etme benim bilmeden tukettiklerimi bi bilsen sen ohooo corek otuda cok tukettim hic korkma bu saaten sonra dikkat et sadece :)