Merhaba arkadaşlar benim beta HCG geçen hafta 170 çıkmıştı bu hafta 118 e düştü doktor 3 haftalık daha yeni gebelik olduğunu soyledi ancak ben adet kanaması tarzında birşey oluyorum kanamam çok var böyle bir durumu daha önce de yasayanlar oldu mu merak ediyorum kanamayla birlikte karnım da da sanki adet oluyormusum gibi bir ağrı var daha önce bu durumu yaşayanlar oldu mu ?
Canıö değerinde düşüş olmuş onu doktora söylemedin mi bende dw düşüş olmuştı değerim de sonra düşük oldu kimyasal gebelik geçirdim bence bi doktora git yine bi kan ver değerin dahada düşmüş mü diye ama inşallah herşey yolundadır
Bana da kimyasal.gebelik gibi geldi normalde 2 gune 2 kata yakin artmasi lazm dusmesi pek iyi degl adet olmanda bana kimyasali dusundurdu ama doktora yinede mutlaka git
Merhaba arkadaşlar benim beta HCG geçen hafta 170 çıkmıştı bu hafta 118 e düştü doktor 3 haftalık daha yeni gebelik olduğunu soyledi ancak ben adet kanaması tarzında birşey oluyorum kanamam çok var böyle bir durumu daha önce de yasayanlar oldu mu merak ediyorum kanamayla birlikte karnım da da sanki adet oluyormusum gibi bir ağrı var daha önce bu durumu yaşayanlar oldu mu ?
Cok büyük ihtimalle kimyasal ama üzülme çok küçük olduğu için kürtaja gerek yok kendiliğinden duser kendiliginden de hamile kaliyosun buda guzel bise. Adet kanamasindan bi tik fazla agriyla dusebilir. Ama bi mucize olup tutunadabilir cok nadirde olsa bazen oluyo bole seyler. Simdilik sadece iki gunluk kan testinde takip edebilirsin