• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftalık bebeğim aşırı emme isteği aşırı kaka

Xtrmbullshit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
25
11
88
33
Merhaba arkadaşlar 3 haftalık bebeğim var. Kilo alımı gayet iyi sorun yok ama sadece 10 ar dakika uyuyup geri kalan zamanda ya emmek istiyor yada kaka yapıyor. Aşırı yoruldum kamburum çıktı emzirmekten. Süt dolmasına bile fırsat vermiyor. Bez değiştirdiltwm hemen sonra yine kaka. Tek çişli bezi hiç yok neredeyse hepsinde mutlaka kaka var. Bu durum ne zaman düzene girer? Hep böyle mi devam edicek? Hergün ağlıyorum dışarı adım atamıyorum. Bir çocuğum daha var onunşa asla ilgilenemiyorum. Yemek yiyecek vaktim bile olmuyor bazen. Bu durum geçici mi? Ne kadar sürüyor tecrübeli annelerden bilgi istiyorum. Umuda ihtiyacım var tükendim

Daha üç haftalıkmış, çok normal değil mi? Benimkiler de öyleydi, yavaş yavaş azaldı.

Daha üç haftalıkmış, çok normal değil mi? Benimkiler de öyleydi, yavaş yavaş azaldı.
evet sık emmek istemesi normal belki ama aşırı kaka yapması da normal mi ? Yada hepsi normalse tam olarak ne zaman geçecek bilmek istiyorum ki psikolojimi yüksek tutabilmek adına. Hep böyle olacakmış gibi geliyor ümitsizliğe düşüyorum

evet sık emmek istemesi normal belki ama aşırı kaka yapması da normal mi ? Yada hepsi normalse tam olarak ne zaman geçecek bilmek istiyorum ki psikolojimi yüksek tutabilmek adına. Hep böyle olacakmış gibi geliyor ümitsizliğe düşüyorum
Tabii ki normal. Ne zaman geçeceği bebekten bebeğe değişir. Siz daha önce de büyütmüşsünüz. Hep böyle gitmeyeceğini biliyorsunuzdur. Benim bebeğim de 2 aylık, bana yapışık. Geçecek. 💆🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar 3 haftalık bebeğim var. Kilo alımı gayet iyi sorun yok ama sadece 10 ar dakika uyuyup geri kalan zamanda ya emmek istiyor yada kaka yapıyor. Aşırı yoruldum kamburum çıktı emzirmekten. Süt dolmasına bile fırsat vermiyor. Bez değiştirdiltwm hemen sonra yine kaka. Tek çişli bezi hiç yok neredeyse hepsinde mutlaka kaka var. Bu durum ne zaman düzene girer? Hep böyle mi devam edicek? Hergün ağlıyorum dışarı adım atamıyorum. Bir çocuğum daha var onunşa asla ilgilenemiyorum. Yemek yiyecek vaktim bile olmuyor bazen. Bu durum geçici mi? Ne kadar sürüyor tecrübeli annelerden bilgi istiyorum. Umuda ihtiyacım var tükendim
İkiz bebeklerimden biri aynı dediğiniz gibiydi hatta öbürünü kucağıma alamaz olmuştum sabaha kadar memede dururdu emmedigi her an ağlıyordu 3 ay böyle geçti sonra yavaş yavaş düzeldi simdi 4 saat bile emmedigi oluyor 9 aylıklar

Çok normal bugünlerin çooook hızlı geçeceğini herkesin aynı şeyleri yaşadığını bilerek sabredin. 2 sene sonra özleyip amaaan bir daha doğurayım şimdi anasını ağlatırım diyeceksiniz 🤣
Düzeltmeniz gereken bir durum yok. Dış dünyaya alışmaya çalışan bir minnak var. Bazı şeyler kolaylaşacak yeni zorluklar eklenecek. Siz de zamanla alışacaksınız. Lohusasınız yorgunsunuz ailelerinizden yardım alın.

Asiri kakadan kastiniz gunde kac kere? Benim bebegim de 7-9 kez kaka yapardi o kadarken. Her bezi kakaliydi. Zamanla azaldi. Ama doktora sordunuz mu bu kaka sayisini?

Back