3 haftadir tekrarli ates ve halsizlik

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.811
1.744
133
39
5 yas cocugumda 3 hafta once ates basladi once iki uc gun sonra dr a gttik antibiyotik verdi ancak ona ragmen atesi bir iki gun arayla hep oldu. 38.39 belli olmuyordu kan tahlili yapildi iyi cikti dr devam et antibiyotige tahlil iyi dedi. Ancak dr dan geldikten sonra ucuncu gun yinr ateslendi zaten halsizlik var istahsizlasti. Oksurukta yok demiyeyim ama az da olsa var hiriltili sesi burnu tikali. Korona negatf cikti. Dr arastirna hastanesine yolladi uc gundur sukur ates yok ama asiri halsiz istahsiz solgun duruyor. Korkuyorum . Sizce bu durumun aciklamasi var mi kan tahlili iyi cikti bsy olsa orda belli olurdu diye dusunuyorum. Soguk alginligi olsa uc hafta surmez dedi dr. Arastirma hastanesine gidin bi dedi.

Öncelikle çok geçmiş olsun .Bu aralar berbat bir salgın var galiba çocuklarda. Yeğenim 6 yaşında ana sınıfına başladı bu sene ama çocuk 2 aydır hep hasta tam iyilesti diyoruz başa sarıyor. Sürekli ateş,öksürük,halsizlik.Ya da ben şöyle düşünüyorum çocukları 2 senedir eve hapsettik koronadan dolayı suan bağışıklıkları çok düşük ve hemen hastalanıyorlar. Dilerim hemen iyilesirler rabbim şifa versin tüm hastalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…