3 haftadır ilişkiye girmiyoruz.

Peki önceleri nasıldı çocuk oluncamı değişti durum
Bu durum çok kırıyo beni az öncede tartıştık. Gururumu incitiyosun böyle yaparak dedim yani bugün reglim bitti Ve akşam için çok heyecanlıyım diye Kendisinede söyledim gün boyu. Sonuç o uyudu ben ağlıyprum. Çocuktan öncede böyleydi. Yeni evlediğimizde bile böyleydi.

Uzun süredir hediyede almadı bana beni mutlu edicek hiç bir girişimi yok kendisinede söyledim Alıcam aklımda diyo. Yani birbirimizide çok seviyoruz. Normal konularda çok anlayışlıyız birbirimize karşı.

Siz tepkinizi koymaktan çekinmeyin ki hatasını anlasın evlilik sadece aynı evi paylaşmak değildir yani bunu çoğu erkek kabul etmez ama Bi terapist yardımı Almayı bile önerebilirsiniz

Yani çok zor bi durum sizin için dahada ne denilmeli bilemedim galiba içten gelmesi gereken bi istek olmalı kaldı ki zorla yapıcakta haliniz yok bence bir erkeğin kadına karşı cinsel isteği o kadını nekadar sevdiğinin göstergesidir ne yani evlendin çocuk yaptın Bitti mi görevin neresinde bunun arzusu tutkusu şehveti ozaman evlilik anca öyle yürütülür bence piskolojik destek alması lazım yoksa aksi takdirde çok zor geçer böyle hayat

Yedirin fındık fıstık çikolata. Doping yapsın enerji alsın ister ozaman . Her gece Yatagada pijama yerine saten gecelikler güzel kokularla yatın . İlla bir temas istek olur diye düşünüyorum

Yedirin fındık fıstık çikolata. Doping yapsın enerji alsın ister ozaman . Her gece Yatagada pijama yerine saten gecelikler güzel kokularla yatın . İlla bir temas istek olur diye düşünüyorum
Yok arkadaşım yok. Bazen düşünüyorum ben mi abartıyorum bu konuyu diye ama yok yani gece yatağa yatınca direk bana sarılır uyur aklına hiç gelmez ilişki. Hatta ben bazen uzun uzun öperim onu uyumadan önce anlasın diye. Çok uykum var der . Benim bildiğim erkekler yani etrafımdan duyduğum kadarıyla gecelikle yattığım onu uzun uzun öptüğüm halde dayanamaz diye biliyorum. Ama bunlar insanların kocalarını övmek için söyledikleri şeyler mi bilmiyorum. Ben hiç böyle biley yaşamadım çünkü.

Hımm anladım peki temel ihtiyaçlarını nasıl gideriyor ki bu adam yani. Yani cinsel içerik izleyerek mi daha zevkli oluyor onun için yani olabilir Bekarlıktan gelen bir alışkanlık olabilir . Neler okuyoruz kkda

Peki evlilikten once istek varmıydı yami nisanlılık doneminde isteklimiydi? Hamileligin ilk ilişkinin yasak oldugu zamanlarda isteklimiydi?

Bu gece çocuğu uyuttum hazırlandım. Oturup onun telefonda ki işinin bitmesini bekledim. Saat gece 1 oldu dedim yatim mi ben. Sen bilirsin dedi. Bende patladım tabi seni beliyorum diye. Niye söylemiyosun ben nerden anlim söylesene yapalım diye ben unutmuşum diyo. Ve ben 3 haftadır bekliyorum. Beni suçluyo söylemediğim için zaten sabahtan beri hazırlıyodum onu akşam için unutmuş numarası yapıyo saat geç olsun ki geç oldu yatalım diyebilsin.

Hımm anladım peki temel ihtiyaçlarını nasıl gideriyor ki bu adam yani. Yani cinsel içerik izleyerek mi daha zevkli oluyor onun için yani olabilir Bekarlıktan gelen bir alışkanlık olabilir . Neler okuyoruz kkda
Yeni evlendiğimizde izliyodu ama artık izlemiyo kesin biliyorum. Kendinide tatmin etmiyo uzun süre durabiliyo ilişkiye girmeden bilmiyorum hormonal bi sorun var belki de o yüzden isteksiz. Zaten kendi de fark ediyo bu durumu ve bazen senle hiç alakası yok diyo zaten normal kiloda normal boyda bi insanım çevremde ki herkes güzel olduğumdan bahseder. Dığum kilolarımıda verdim. İlişkiye girmek istenmicek bi kadın değilim .

Bende 3 aydır sevişmedim abla napıcaz

Nişanlıyken heyecanlıydık tabi. Ama yeni evliykenbile benle ilişkiye girmediği için ağladığım zamanları hatırlıyorum
6 aydır evliyim inanın benim durumumla aynısınız benim eşimde sizinki gibi 3 haftadır hatta 25 gün oldu bugün hiç tık yok.acıkca söyledim ürolaga gittik ama sorun yok adamda istek yok.cocuk istiyoruz ama kendin kendimemi yapıcam diyorum.reglim gecen hafta cuma bitti yapıcaz yapıcaz diyor gece yataga girince uyuyor.sarılır öper yataktada öyle ama bu işe gelince yok.hem üzülmekten aglamaktan sinirlerim bozuldu.umarım geçer diye bekliyorum

acele etmeyin sabredin geçmiş olsun

Cinsel ilişkiyi yola koymadan, çocuk düşünmemek endoğrusu sanırım. Konu hortlamış ama konu sahibinin problemini çözebileceğini sanmıyorum. Oyun oynamak cinsel ilişkinin yerini alabiliyorsa 25 günden sonra, çözüm ya kabulleneceksin yada yol vereceksin.

Arkadaslar biz aynı sorunu 3 ay once yaşadık sertleşmeme ve sertliğini en fazla 20 saniye sürmesi durumunu esim 9 gündür bant kullaniyor 3 4 gündür asiri derecede çok çok çok memnunuz diğer bi kac topigede yazdim dun 4 5 kisi bilgi istedi bakalim bize çok fayda etti o kişilerde fayda verirse gelip burada bandi paylaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…