Bende aynı senin gibiydim pantolonlarim dar oluyodu basanlerim oluştu o kadar seviniyordum ki ama iştahım ı çok açmıştı bi de deniz e girip çıkınca daha çok acikiuordum ins sende öyle olmaz
Normalde acıkan biriyim ama bazen öğün atlayıp yemediğim oluyordu. Toz iştahımı açtı benimde ama denize girip çıkınca herkes acıkır benim korktuğum bırakınca kiloların gitmemesi tabi ödem deilde kiloysa
Bu ürün Nasıl bilmiyorum ama sporcuların kullandığı protein, karbonhidrat tozlarına benziyor sizin alamadığınız kaloriyi bu şekilde almanızı sağlıyor bu ürünleri bıraktığınızda günlük kaloriyi tamamlamadığınız için tekrar zayıflarsınız. sizinkinin içinde belkide kreatinin de vardır var mı bakın bence amacı kaslarda su biriktirip şişmesini sağlamak. Bu ürünleri bu şekilde tüketmenizi tavsiye ederim
Bu ürün Nasıl bilmiyorum ama sporcuların kullandığı protein, karbonhidrat tozlarına benziyor sizin alamadığınız kaloriyi bu şekilde almanızı sağlıyor bu ürünleri bıraktığınızda günlük kaloriyi tamamlamadığınız için tekrar zayıflarsınız. sizinkinin içinde belkide kreatinin de vardır var mı bakın bence amacı kaslarda su biriktirip şişmesini sağlamak. Bu ürünleri bu şekilde tüketmenizi tavsiye ederim
Walla bilmiyorum artık ödem deilde gerçekten kilo aldırdığına inanmak istiyorum. İçindekiler için resim paylaşayım o dediğinizden bulunmuyor maalesef ama sporcuların kullandıkları gibi bişi olduğunu sanmıyorum.
Walla bilmiyorum artık ödem deilde gerçekten kilo aldırdığına inanmak istiyorum. İçindekiler için resim paylaşayım o dediğinizden bulunmuyor maalesef ama sporcuların kullandıkları gibi bişi olduğunu sanmıyorum. Eki Görüntüle 1853863
Polen ve propolis benim iştahımı açardı pudra şekeri ve süt tozu kalori artsın diye koymuşlar protein tozlarında da peyniraltı suyu var. Bazılarında süt tozu. muhtemelen ama diğer ürünlerinin vücutta ne etki yarattığını bilmiyorum :) muhtemelen iştah içindir. Zararlı gibi görünmüyor umarım size iyi gelir :)