• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 haftada 2 beden yatarak incelinnn(MARANKİ)

istbl_elaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
44
3
86
Kırşehir
kızlar slm herkese. ben geçen MARANKİyi gördüm starda hemen oturup dinledim tabi :40: yag karışımı verdi bunu her gece yatmadan bacaklarınıza karnınıza sürün serafil sarıp yatın 3 haftada 2 beden gider dedi. bu yağlar yağ yakıcı yaglarmış işteee yaglarr
portakal kabuğu yağı, biberiye yağı, hardal yağı, menekşe yağı, badem yağı. tatlı badem yağı demedi o yüzden ben aktardan acı badem yağı aldım . hepsni karıştırıp sürüyoruz :39:
b:39:n geçen sene biberiye yağı sürüp incelmiştim. biberiye yağını sürünce bi yanma ısınma oluyodu, aynı bundada oluyo. ben gece yatarken sürmüyorum uyuyamıyorum o zaman akşamları sürüp poşet geçirip yarımsaat bi saat yürüyorum ilk gün 4 cnm incelmiştim ikinci gün (bugün) 1-2 cnm incelmişim bugün nie az bilmiyorum.bu akşam sürüp yatıyım bari uyuyamam ama napımm daha iyi olur :44:

bende denemek isterim ama canım damarlara zararı oluyor tarzı bişe dedimi çünkü benim 2 sene önce damarlarımın bazılarının patlamalar olmuştuda

Maranki (meslek: Endüstri Mühendisi) bana hic ama hic güven vermiyor onun icin söyledigi hic bir sözü dikkate almiyorum.

Bu konularda (egitimleri ve is ahlaklari acisindan) sadece Ender Sarac ve Osman Müftüoglune güveniyorum.
Üstelik 3 haftada 2 beden incelmek imkansizdir.

Maranki (meslek: Endüstri Mühendisi) bana hic ama hic güven vermiyor onun icin söyledigi hic bir sözü dikkate almiyorum.

Bu konularda (egitimleri ve is ahlaklari acisindan) sadece Ender Sarac ve Osman Müftüoglune güveniyorum.

bana da öyle geldi ya kilo vermeden sıkılaşabilirsin tamam ama 2 günde 6 cm imkansız ya :26:

kızlar slm herkese. ben geçen MARANKİyi gördüm starda hemen oturup dinledim tabi :40: yag karışımı verdi bunu her gece yatmadan bacaklarınıza karnınıza sürün serafil sarıp yatın 3 haftada 2 beden gider dedi. bu yağlar yağ yakıcı yaglarmış işteee yaglarr
portakal kabuğu yağı, biberiye yağı, hardal yağı, menekşe yağı, badem yağı. tatlı badem yağı demedi o yüzden ben aktardan acı badem yağı aldım . hepsni karıştırıp sürüyoruz :39:
b:39:n geçen sene biberiye yağı sürüp incelmiştim. biberiye yağını sürünce bi yanma ısınma oluyodu, aynı bundada oluyo. ben gece yatarken sürmüyorum uyuyamıyorum o zaman akşamları sürüp poşet geçirip yarımsaat bi saat yürüyorum ilk gün 4 cnm incelmiştim ikinci gün (bugün) 1-2 cnm incelmişim bugün nie az bilmiyorum.bu akşam sürüp yatıyım bari uyuyamam ama napımm daha iyi olur :44:

marankiye inanmamda sana inanırım biberiye alıcam yarın maranki artık işi tamamen ticarete döktü ı ıı

bende ender saraç a asla güvenmem. adam 2 yıl önce soya yiyin diyordu otu çöpü geçin diyordu ama şimdi soyanın ne kadar zararlı old ve gdo lu old ortaya çıktı ve sanki 2-3 yıl önce bitkiye savaş açan başka biriymiş gibi marankiden ömer coşkundan duydukları bitkileri şimdi çıkıp televizyonda anlatıyo. adam endüstri mühendisi ama lisansına yüksek lisansına yurtdışında verdiği konferanslara bakmak lazım ayrıca tıp okuyanlar bitki incelemiyo bitki inceleyenler alternatif tıp okuması gerekiyor ki bu daha geçen sene tıpçılara eklendi. dr kubilayda öyle daha 3 yıl öncesine kadar doktoruma katılıp ota çöpe para vermeyin dolandırıcı bunlar dediğini dün gibi hatırlıyorum ama şimdi programında bitkisel çay tariifi veriyo. benim tek güvendiklerim maranki ve ömer coşkundur. bana o mühendisi şu mühendisi deme tatlım yaptığı yüksek lisanları araştırdığı tezleri söyle ve bana bu adam şunu dedi ve tamamen yalan çıktı diye bir şey göster gösteremezsin çünkü asıl satılmışlar ender saraç ve kubilay gibileridir...

ve cnm sen ender saraç a güvenmeye devam et çünkü bu bitkisel çaylar yağlarla ilgili ömer coşkundan marankiden duyduklarını çıkıp televizyonlarda anlatıyor :1:
ben anlamıyorum cidden bi insan 3 yıl öncesinde çıkıp bitkilere falan para vermeyin yağlarada deyip bol bol soya yiyin diyor 3 yıl sonra bakıyorum adam çıkmış televizyona bitkisel çay tarifi veriyor üstelik onun bulduğu bitkisel çay tarifi falan değil. daha önce marankinin ve ömer coşkunun söylediği tarifleri... uyanın artık arkadaşlar soyanında ne kadar gdo lu old ortaya çıktı ben bunlar üzerine halkın içine çıkmaya utanırken adam marankiden duyduğu çay tariifini veriyor bu ne yüzsüzlüktür. annemle haberlerde çıktıkça gülüyoruz çünkü biz bu tarifleri öncelerden maranki ve ömer coşkundan duymuştuk diye ..:1:

merhaba..şimdi bu yağları karıştırp kaç saat uygulamamız lazım..yani yatarken sürücez ama kaç saat durması gerekio ki normal şartlarda?? bide bu karışım kaç gün yeterli oluo?bide 3 hafta boyunca hergün mü uyguluyoruz...şimdiden teşekkürlerrr

ben dün gece 1 de yag karışımını göbegime sürüp streçle sardım eşim uyuyordu yanında yattım uykusu derindir uyanmaz sandım gece 5 kez kokuyla uyanmış beni uyandırmamış .artık yagı sürüp ayrı yerde yatarım 1 ay denicem göbek çevresi tam 123 santim aynı hamileler gibiyim :1:

ben dün gece 1 de yag karışımını göbegime sürüp streçle sardım eşim uyuyordu yanında yattım uykusu derindir uyanmaz sandım gece 5 kez kokuyla uyanmış beni uyandırmamış .artık yagı sürüp ayrı yerde yatarım 1 ay denicem göbek çevresi tam 123 santim aynı hamileler gibiyim :1:

:):) bende bugün alıp denicem 3 hafta bakalım sonumuz hayrolsun

biberiye yağının etkisini duymustum bende yağdan alıp kkullanayım barii belime spor yaparken cok etki eder aynı sekilde basenlerede

Kızlar sanırsam faydası var gece sürüp ayrı yerde yattım sabah streci degiştirdim sildim tekrar sürüp spora gittim 1.5 saat spor yaptım gelip ölçtüm 2 santim gitmiş:32:

Back