• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 3.Hafta Pınar Labneli İftar Sofraları Yarışması Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Şükür ablacım iyiyiz, oruç tutmak iyi geldi midem de yanmıyor :) sen nasılsın? :KK36:
Maşaallah canım :nazar: :KK200:İyiyim canım çok şükür :KK68:Günler gelip geçiyor.Uyku sorunu dışında iyi gidiyoruz.Geç yatıp geç kalkmak düzenimiizi bozdu..Erken kalkınca tüm gün baş ağrısı oluyor:)

Maşaallah canım :nazar: :KK200:İyiyim canım çok şükür :KK68:Günler gelip geçiyor.Uyku sorunu dışında iyi gidiyoruz.Geç yatıp geç kalkmak düzenimiizi bozdu..Erken kalkınca tüm gün baş ağrısı oluyor:)
Uykuyu alamayınca baş ağrısı çok normal abla, gündüz öğle vakti kısa bir kaylule yapsan daha dinç olursun inşallah :) tarif kolaysa aklıma bişey de gelirse ben de katılayım ( bu konuda tam bir özür var bende ;) ) eşim 2 tane 400 grlık pınar labne almış ta :KK70:

Uykuyu alamayınca baş ağrısı çok normal abla, gündüz öğle vakti kısa bir kaylule yapsan daha dinç olursun inşallah :) tarif kolaysa aklıma bişey de gelirse ben de katılayım ( bu konuda tam bir özür var bende :KK66: ) eşim 2 tane 400 grlık pınar labne almış ta :KK70:
İşte gündüz uyuma adetim yok keşke uyuyabilsem:)Bugün 4-5 saat ancak uyudum hatta ramazanın son günleri bir gün uymadan düzene girmeyi planlıyorum:70:
Kategori tam senlik buralarda ol :rolleyes:

Back
X