• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. hafta 76,78 bthcg ama 4. hafta idrarda negatif :(

ftmkrks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
270
5
118
arkadaşlar sat 12 kasım 4 aralıkta test yaptırdım 76,78 çıktı ama bugün idrarda negatif çıktı.. silik bile yok...
çok korkuyorum... hamile değilmiyim....

Ilgisi yok:) arkadaşım 5. haftada bile idrarda negatifti. Yarın kan testi yaptır bence hemen değerinin baya baya artmuş olması lazım

arkadaşında dediği gibi idrarda geç çıkabılıyo bırde siz 3 gun önceden yapmışsınız eger 30 günde bir oluyosa regliniz

inşallah arkadaşlar... çok korkuyorum. bu 3. hamileliğim. ilk 2 sini kaybettim...5 yıldır da deniyorum. o yüzden tedirginim...

Dediğim gibi mutlaka kan testi yaptır yarın ilk iş böyle kendini yemeye değmez yap kurtul at kafandan

arkadaşlar az önce test yaptırdım... değer 0,36 ya düşmüş... :( maalesef kimyasal gebelikmiş...

aaaa işde toktorlar üzülmememiz için agdet gecikince test yaptıtın dıyolar garantı olsun dıye. üzüldüm öbür aya güzel haberler yazarsın belı kım bılır

Ge
arkadaşlar az önce test yaptırdım... değer 0,36 ya düşmüş... :KK43: maalesef kimyasal gebelikmiş...
çmiş olsun. Allah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip eylesin. Ne kadar üzgün olduğunu tahmin ediyorum. Yenilenmen demektir bu. Rahim kendini yeniliyor kimyasal gebelikte ve gelecek ay olasılık çok büyük

Back