3 günlük su diyeti sürecim 🩷

mavidiyebiri

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
239
75
13
26
Arkadaşlar 3 günlük su diyetine niyet ettim
İlk defa yapacağım için yarın da sonlandirabilirim
Pek emin değilim yapıp yapamayacağım hakkında ama buraya da not edeyim dedim
3 gün yapıp bir iki kilo kaybedip sonra tek öğün beslenmeye ya da aralıklı oruca geçmeyi düşünüyorum
Tecrübeli kişilerin önerileri varsa yazabilirler

Son öğün; 7 Ocak 22.00

8 Ocak
Başlangıç kilom 71.6

9 Ocak
Kilo ; 69.95
Bu kadar fark göreceğimi zannetmiyordum. Bakalım yapabilirsen yarın akşam yemeğine kadar yapmayı düşünüyorum. Hedefim vücudumun iyice yağ yakması ve kendini yenilemesi. Yarın akşam ilk öğünümu yeyip aralıklı oruç yapmaya çalışacağım. Aralıklı oruçta da gündüz normal orucumu tutup akşam tek öğün olacak şekilde hafif bir beslenme yapmayı düşünüyorum

Tüm gün kahve çay su gibi mi
Yoksa sadece mi su içiyorsunuz

Tüm gün kahve çay su gibi mi
Yoksa sadece mi su içiyorsunuz
Çay kahve içiyorum. Bir de dün bir bardak tuzlu su içtim tansiyonum çıkmasın diye. Ama ne yazık ki bir saat önce bir kase yoğurt yedim 40. Saatimdi bugünü böyle kapatabilirsen çok iyi olacak biraz zorlandım açıkçası ilk denemem çünkü

Eveeet arkadaşlar 45 saatlik su orucunun sonuna gelmiş bulunuyorum

3 gün diye niyet ettim ancak halsizlestim epey. İlk defa da yaptırdığım için riske atmak istemedim....

Akşam yemeğim taze fasulye mercimek çorbası ve fırınlanmis patates olacak. Yarın sabah yine ölçüm yapıp sonucu buraya yazacağım

Ben de yapsam bi ödem atma olur ya

2 gün boyunca yemeyip 2. Günün sonunda akşam yemeği yediniz diye anladım değil mi ve 2 kg mu ? Fena değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…