3 gunlük lohusa emzirme sağım

mer3459

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
139
83
P.tesi sezeryan doğum yaptım mamajo ile sağım yapıyorum 30dk cıkan 1 çay kaşığı normal mi bu durum

Ilk 3 gün midesi de küçük az çıkar zaten. Hic ememiyorsa mama da verin kaşıkla filan. Sağımı çok düzenli yapın 2 saatte. Gece de kalkın sağın.

P.tesi sezeryan doğum yaptım mamajo ile sağım yapıyorum 30dk cıkan 1 çay kaşığı normal mi bu durum
Simdi ilk süt konsantre gibi olur yoğundur makinaya gelmez yapışıp kalir yazık olur o süte. Elinizle sıkın siringayla damla damla olur çekin.mutlaka verin o sütü bebeginize sık sık da emzirin. İlk dogdugunda bebeğinizin migdesi kiraz kadar 1 haftada kayısı kadar sonra yumurta kadar. Süt miktarı bebeğin ihtiyacina göre emdikçe artar. Kimsenin doğum yapar yapmaz sarıl sarıl gelmez. Sık sık emzirin sagima ihtiyaç kalmaz.
Sağıma alışmasi lazım memelerin. Makinanın başlığının meme ucunuza uygun olması gerek 2 saatte bir gece gündüz sagmaniz lazım yada emzirmeniz artması için.

Ben de senin gibiydim. Kesinlikle günde 3 çay kaşığını geçmeyecek şekilde şekerli su ver. Sarılıktan kan şekeri düşüyor ve baygın gibi yatıyorlar beslemeyi reddediyolar ve su kaybı oluyor. Ben kuvöze alınmasından o şekilde kurtardım şuan 3 haftalık 🌸🧿 Ayrıca her memeye her pompa olmazmış ben de elektrikli Lansinoh almıştım en iyisi diye amaaa yaramadı bana. Manuele daha yatkındır meme uçların dedi doktor bi gülmüştüm 🤣 Trendyoldan aldım hem de çok uyguna. Doktor haklıymış şimdi sütüm fışkırıyor 🌸🧿 Bırakıyorum fotoğrafını aşağıya 🙏🏻

Eklentiler

• IMG_2820.png
    IMG_2820.png
    184,4 KB · Görüntüleme: 5
Ben de senin gibiydim. Kesinlikle günde 3 çay kaşığını geçmeyecek şekilde şekerli su ver. Sarılıktan kan şekeri düşüyor ve baygın gibi yatıyorlar beslemeyi reddediyolar ve su kaybı oluyor. Ben kuvöze alınmasından o şekilde kurtardım şuan 3 haftalık 🌸🧿 Ayrıca her memeye her pompa olmazmış ben de elektrikli Lansinoh almıştım en iyisi diye amaaa yaramadı bana. Manuele daha yatkındır meme uçların dedi doktor bi gülmüştüm 🤣 Trendyoldan aldım hem de çok uyguna. Doktor haklıymış şimdi sütüm fışkırıyor 🌸🧿 Bırakıyorum fotoğrafını aşağıya 🙏🏻
Bundanda var elimde arkadaşlar akrabalar sağolsun 3 4 tane elimde denerim bunuda

X