3 gündür süren kahverengi akıntı:(

Ramesy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
427
Puanlar
133
Yer
İstanbul
Kızlar merhaba, yaklaşık 8 ay önce kimyasal gebelik geçirdim (2.kimyasal gebeligimdi) bu sebeple korkup korunmaya başladım. Yaz 24+4 kullanıyorum. Bu ay düzensiz kullandım. 2 gün unuttum, bi sahurda bi iftarda içtim vs vs.

Normalde son kalan 2. beyaz hapı içince regi olurdum. Ilaç biteli 4 gün olacak ama regl olmadım. 2 gündür sulu kahverengi akıntı geliyordu. Bugün koyulasti ama çok az geliyor. Kasiklarim ve belim ağrı desem değil sanci desem değil garip birşey oluyor. Hiç regl olacakmisim gibi hissetmiyorum.

Hamile olmama ıhtimal vermiyorum çünkü 8 ay korunmadigim ovulasyonu takip ettiğim halde hamile kalamamıştım. Polikistik overim var yumurtalarim tembel. Başına böyle bişey gelen var mi? :/

Son bir ayda kilo aldiniz mi?

Kahverengi akintilar pkos gorulen insanlarda sikca rastlanan bir sey. Ara kanamalar kahverengi akintilar, uzun suren adetler ve yogun gecen adetler de bunlarin beraberinde olasi.. Daha once boyle bir sey yasamamis ve simdi yasamizsaniz pkos un bir etkisini daha yeni tecrube ediyorsunuz denilebilir belki.. O nedenle kilo alip almadiginiz sordum. Pko nun en buyuk tetikcisi kilo malum..

Ikinci bir secenek ise adetiniz yakin olmasi. Adet baslamadan bir kac gun once kahverengi akinti gelmesi cok normal bir durum. Eski adetten kalan eski kanin yeni adetten once atilma durumu. Endiselenecek bir sey oldugunu dusunmuyorum.

Bende de polikistik over var bayagi bilgiliyim bu konuda artik :) sogan kuru deniyorum insallah kurtulucam bu illetten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…