Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gündür lekelenme hamilelik olabilir mi?
- Konu Sahibi liva17
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah dediğiniz gibidirYerleşme lekelenmesi olabilir
Yaaa gerçekten mi sizin adınıza o kadar sevindim ki Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma umut oldunuz bana şuanBenimde 2 gündür lekelenmem vardı kahverengi şeklinde bugün test yaptım hamileyim
Allah razı olsun benim sürpriz oldu diyebilirim amh çok düşüktü benim doktor tüp bebek harici tutmaz dedi bizde öyle gelişigüzel deniyorduk bu ay baktım adetim geçti 1 gün ve lekelenmem var karnım hafif agiriyor goguslerim çok hassas sonra lekelenmem 2 gün sürdü ve durdu bir test yapım dedim pozitifi gördüm. Allah size de nasip etsin inşallah ben yarin kan testi vercem bide bakalimYaaa gerçekten mi sizin adınıza o kadar sevindim ki Allah tamamına erdirsin inşallah darısı başıma umut oldunuz bana şuan
Ne güzel Rabbim nasip etmiş aslında herşey bahane Rabbim ol deyince oluyor bizde büyük sıkıntı yok Mayıs ayında aşılama yaptırdık tutmadı Haziran'da doğal deneyelim dedi doktor inanın bende de aynı durum karnım ağrıyor söylemesi ayıptır kabızlık var ve lekelenme oluyor bakalım sabaha kadar regl olmazsam kan vermeye gidicem bendeAllah razı olsun benim sürpriz oldu diyebilirim amh çok düşüktü benim doktor tüp bebek harici tutmaz dedi bizde öyle gelişigüzel deniyorduk bu ay baktım adetim geçti 1 gün ve lekelenmem var karnım hafif agiriyor goguslerim çok hassas sonra lekelenmem 2 gün sürdü ve durdu bir test yapım dedim pozitifi gördüm. Allah size de nasip etsin inşallah ben yarin kan testi vercem bide bakalim
Hayır'lı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahBenimde 2 gündür lekelenmem vardı kahverengi şeklinde bugün test yaptım hamileyim
İnşallah sizde hayırlı haberler alır bizede haber verirsiniz inşallah yerleşme kanamasıdır hayırlı haberler alırsın inşallahNe güzel Rabbim nasip etmiş aslında herşey bahane Rabbim ol deyince oluyor bizde büyük sıkıntı yok Mayıs ayında aşılama yaptırdık tutmadı Haziran'da doğal deneyelim dedi doktor inanın bende de aynı durum karnım ağrıyor söylemesi ayıptır kabızlık var ve lekelenme oluyor bakalım sabaha kadar regl olmazsam kan vermeye gidicem bende
İnşallah bende de ayni belirtiler var di kabızlık hariç tabi.Kafaya takmayınca oluyor heralde bizde çok kafaya taktik zor zamanlar geçirdim hele ki doktor çocuğun sadece tüp bebekle olur deyince dünyamız durdu resmen ben gecelerce ağladim..Sonrasinda yapmadık korunduk eşim uzaktaydı diye bu aya kadar korunduk bu ay denedik tuttu tabi kan vermedim daha belli değil tam olarak ama galiba bebek fikrini aklından çıkarınca bebek tutuyorNe güzel Rabbim nasip etmiş aslında herşey bahane Rabbim ol deyince oluyor bizde büyük sıkıntı yok Mayıs ayında aşılama yaptırdık tutmadı Haziran'da doğal deneyelim dedi doktor inanın bende de aynı durum karnım ağrıyor söylemesi ayıptır kabızlık var ve lekelenme oluyor bakalım sabaha kadar regl olmazsam kan vermeye gidicem bende
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel haberler vermek nasip olurİnşallah sizde hayırlı haberler alır bizede haber verirsiniz inşallah yerleşme kanamasıdır hayırlı haberler alırsın inşallah
Amin inşallahHayır'lı olsun inşallah sağlıklı gebelik geçirirsin hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Kan verdiniz mi acaba? Ben regl oldum bu ayda hamile değilim maalesefİnşallah bende de ayni belirtiler var di kabızlık hariç tabi.Kafaya takmayınca oluyor heralde bizde çok kafaya taktik zor zamanlar geçirdim hele ki doktor çocuğun sadece tüp bebekle olur deyince dünyamız durdu resmen ben gecelerce ağladim..Sonrasinda yapmadık korunduk eşim uzaktaydı diye bu aya kadar korunduk bu ay denedik tuttu tabi kan vermedim daha belli değil tam olarak ama galiba bebek fikrini aklından çıkarınca bebek tutuyor