3 gündür damla damla gelen hafif kahverengi-pembemsi akıntı ve kasık ağrısı

bakale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
723
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar adetime 10 gün var ve 3 gündür damla damla gelen hafif kahverengi-pembemsi akıntım ve kasık ağrım var.,forumda birçok kişinin bu tarz rahatsızlıkları olduğunu okudum.2 aydır korunmayı bııraktık ve haliyle bu şikayetlerin altında hamileleliğin yattığını düşünmeye başladım.idrar testinde negat,f çıktı,kanda çıkarmı acaba hamileysem,Yoksa bu şikayetler kist habercisi olabilir mi birkaç ay öncesinde doktora kontrole gittiğimde herhangi bir pürüz çıkmadı,tecrübeli arkadaşlar kist birkaç ay gibi sürede oluşur mu?kan tahlili için erken mi?yorumlarınızı bekliyorum

canım buyuk bır ıhtımal hamılesın bendede aynısı oldu suan bellı olmaz zaten testte adetınden en az 4 yada 5 gun gecsın oyle bır ıdrar testı uygula derım suan kan testı yaptrma bence adetının gecmesını bekle ama bu seyler gebelıgın ısaretcısı tabrık ederım eger oyle bır sey varsa

hamıle kaldın sanırım şekerim dinlen bol bol 1 hafat sonra kan testı yaptır fazla gelen kahverengı kan iyi değildir bebiş gider yanı

malesef hamile değilmişim,dün aniden fenalaştım,ateş baş ağrısı,baş dönmesi mide bulantısıyla hastaneye gittim,doktor ilaç vermeden önce kan ve idrar testi yaptı <1.00 çıktı sonuçyaşadığım bütün o tantana idraryolu iltihaplanmasındanmış demekadetime 9 gün var ve umutlanmamam gerektiği halde duygularımı durduramıyorum belki diye(

hayırlısı canım sağlığın yerinde olsunda herşey olur çok geçmiş olsun

bendede aynısı var arkadasım.. ıkı aydır korunmuyoruz ve adetım daha 5 gün var..kasıklarım agrıyor ve sıkca tuvalete cıkıyorum..ıkı gündür pembemsı leke oluyor senın bısey cıktımı arkadasım

Merhaba arkadaslar hasta olmama 8,9 gün var kahverengı leke gelıyo bı gelıyo bır yok ilk defa boyle oldu normalde hiç şaşmaz 2 gün once yada sonra hasta olurdum ama bu sefer boyle bişey oldu acaba Hamılemıyım dıyorum ama emın olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…