- 19 Şubat 2018
- 934
- 908
- 103
- Konu Sahibi Derya Leia
-
Elinde testin varsa yap hamılelık olabılır,benım normalda kahve akıntım olmazdı ama düşükten öncede ve kimyasal dan öncede kahve akıntı m oldu,ihmal etme hamilelik varsada erkenden önlemini alırsınKIZLAR NOLUR YARDIM EDİN KİMSE YOK MU CEVAP VEREBİLCEK
Elinde testin varsa yap hamılelık olabılır,benım normalda kahve akıntım olmazdı ama düşükten öncede ve kimyasal dan öncede kahve akıntı m oldu,ihmal etme hamilelik varsada erkenden önlemini alırsın
Yok canım benımkı su gibi akıntı oldu,tortulu değildiKuzum sanki adet oldum ama adet gibi değil koyu kahve tortulu ve yoğun gelmiyor
Senin de mi böyle oldu
Peki dusuk mı yaptın hamilemisinYok canım benımkı su gibi akıntı oldu,tortulu değildi
İlk olan düşük olmuştu,ıkıncısı kimyasal oldu canım,ıkısındede önce kahve akıntı Arkasına kanama olduPeki dusuk mı yaptın hamilemisin
Test yaptım cnm negatif çıktı çok koyu çıktı hemde acaba beklesem mi bi kaç gün dahaİlk olan düşük olmuştu,ıkıncısı kimyasal oldu canım,ıkısındede önce kahve akıntı Arkasına kanama oldu
Sanada çok geçmiş olsun,sende ağır şeyler yaşamışsın,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bır hamılelık nasip etsinBen 3 kez kaybetti 2 Si dusuk 1 dış gebelik ve tek tüp alındı Benim
Test negatifse akıntı neden oldu acaba,doktora gitmen en sağlıklısı canım akıntı için en azından,başka birşey olabilir..Test yaptım cnm negatif çıktı çok koyu çıktı hemde acaba beklesem mi bi kaç gün dahatekrar idrar testi icin
İdrar testi yaptım cnm Perşembe gidicem doktora evet bende düşünüyorum neden oluyor diye insallah kötü bisey çıkmazTest negatifse akıntı neden oldu acaba,doktora gitmen en sağlıklısı canım akıntı için en azından,başka birşey olabilir..
İnşallah çıkmaz birşey,sonucu paylaş olurmu merak ettim bendeİdrar testi yaptım cnm Perşembe gidicem doktora evet bende düşünüyorum neden oluyor diye insallah kötü bisey çıkmaz
Tamam cnm acaba erken mi test yaptımİnşallah çıkmaz birşey,sonucu paylaş olurmu merak ettim bende
Herkesin bunyesı farklı,en mantıklı zaman sanırım adetin gecikmesi,kaç günde bir görüyorsun normaldeTamam cnm acaba erken mi test yaptım
Normalde her ay aynı düzende giderdim 5 olduysam 5 inde olurdum en kötü 4 gün erken olurdumHerkesin bunyesı farklı,en mantıklı zaman sanırım adetin gecikmesi,kaç günde bir görüyorsun normalde
Anladım canım, bu durumda 3 temmuzda olman gerekiyor,test için erken olabilir ama akıntı neden oldu,perşembe doktoru n ne söyleyecek beklemek lazımNormalde her ay aynı düzende giderdim 5 olduysam 5 inde olurdum en kötü 4 gün erken olurdum
Dış gebelik geçirdim 6 ay önce bünye şaştı ama bu ay çok değişik seyler oldu
Mesela Mayıs da geçiktim hazıranda 3 de hasta oldum 6 da bitti
Daha zaman varken kahve rengi gelmeye başladı 3 gün dür böyle
Aynen cnm haber veririm yine çok teşekkürlerAnladım canım, bu durumda 3 temmuzda olman gerekiyor,test için erken olabilir ama akıntı neden oldu,perşembe doktoru n ne söyleyecek beklemek lazım
Sende sağol canımAynen cnm haber veririm yine çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?