• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gunde 4 ile 6 kilo verdiren kür

baronnes

minik bir kalp büyütüyorum...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.076
2.171
333
Kiz lar aksam haberlerde gordum diyetisyen bir bardak ilik suya 8 damla limon damlatip tatli kasigi yarisi pul biber ayni miktarda.herhangi bir marmelat atip karistirdi 3 gun boyunca gunde 8 bardak icilip ve sadece yesil elma yenilecek yag yakilip 3 gunde atiliyormus. Kalp hastalari ve tansiyon problemi olanlarin denememesi lazim mis pazartesi basliyorum hadi bakalim yazarim gelismeleri :))))

Kiz lar aksam haberlerde gordum diyetisyen bir bardak ilik suya 8 damla limon damlatip tatli kasigi yarisi pul biber ayni miktarda.herhangi bir marmelat atip karistirdi 3 gun boyunca gunde 8 bardak icilip ve sadece yesil elma yenilecek yag yakilip 3 gunde atiliyormus. Kalp hastalari ve tansiyon problemi olanlarin denememesi lazim mis pazartesi basliyorum hadi bakalim yazarim gelismeleri :))))

Başka hiç bir şey yemiomusun gün boyu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayir canim sinirsiz yesil elma yiyormussun ne yazikki eger.agir gelirse bir gun durup birgun yapilabiliyormus

hevesinizi kırmak istemem ama çok sağlıksız tansiyon hastası olmaya gerek yok zaten çok tansiyon düşer halsizlik olur ve sonradan çıkacak bir sürü sağlık problemi normal sağlıklı beslenmenizi yapıp hadi haftada 1 gün yada 15 günde 1 detoks gibi uygulayabilirsiniz ki detoks diyetler var bundan daha sağlıklı ve doyurucu onlardan deneyin derim gene de bunu dener ve metabolizma gerçekten çalışırsa ki bazen vücut kendini korumaya alıyor ve daha çok tutuyor suyu besinleri diyelim ki bol bol idrar söktünüz ve bağırsaklarda normal çalıştı zaten giden vücudunuzdaki su olacak hadi 1 kilosuda gerçek kilo kaybı olsa inanın bu da kas kaybı olacaktır.. tabi insan tartıda hemen değişiklik görmek istiyor ee kimin hoşuna gitmez birden 6 kilo vermişsin ama bu yağdan olmadığı için maalesef yağlarınız duracak ve çektiğiniz eziyette cabası ya sonra 3gün aç kalmışsınız resmen onun sonunda açlık kırizleriniz daha çok artacak ve belk ide daha çok yiyeceksiniz hani kıtlıktan çıkmış gibi deriz ya hadi bunlarda olmadı korudunuz diyelim yemeklere de saldırmadınız ama bilimsel olan şu aldığımız kalori yaktığımız kalori bizim kilo alıp vermemizi sağlıyor.. 1 kilo vermek için ortalama 7.5000 civarı kalori yakmamız gerekir siz diyelim 10 elma yediniz kalorisi 600 etsin günlük bir insan hiç bir şey yapmasa yatsa otursa ortalama günde 2000 kalori yakar tabi bu herkesin yaşına boyuna cinsiyetine kilosuna göre değişiklik gösterir ben ortalama dedim o yüzden diyelim günde de 2 saat tempolu sporda yaptınız oda 1000 kalori yaktırır fazla fazla ne etti 3000 kalori günlük hareket felan 4000 olsun elmalardan olanı düş kalan 3400 3 gün bu tempoyla yaptınız diyelim 3 günün sonunda fazla fazla 1.5 kilo eder oda günde 2 saat ağır sporla ki bu beslenmeyle yerinizden kalkıp günlük faaliyetlerinizi yaparsanız ne ala çok zor yani sonra bunlarda gerek yok siz sadece tartıda azmı gözükmek istiyorsunuz için bir müsil hapı birde idar sökücü 3 güne de gerek yok 3 saat sonra 4 kilo eksik gelirsiniz ee ne anladım ben bundan aynaya bak gene aynısın yağlar yerinde duruyor inanın bu tür beslenme biçimi bu haplar kadar sakıncalı Allah korusun birçok şey okuyoruz bu konularda hastanelik bile olabilirsiniz kendinize bukadar yüklenmeyin lütfen biraz daha araştırın acele edip sağlığınızdan olmayın kendinize eziyet etmeyin kolay gelsin:16:

Son düzenleme:
Back