- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Süpersiniz tebrik ederim2. günün sabahından günaydın bugün tam 60.5 çıktım buda tertemiz -1 kilo demekkk
sabırsızlıkla bekliyorum karnımdaki şişlik indi resmen :)Süpersiniz tebrik ederimSizden görüp yarın 3 gün detox yapmaya başlayacağım.Ne kadar kilomda değişiklik olduğunu sizinlede paylaşırım.
Canim detoksu yapatken zorlandinmiEki Görüntüle 2685078
detoxum bitti 61.5 le başladığım detoxum 58.8 le bitti. tam -2.7 kilo :) bugünde isveç diyetine başladım 1 fincan kahvemi ve bir gün kurusunu yedim, bakalım sonuçlar nasıl olacak :)
ilk gün biraz acıkıyor sun ama ilk günden sonrası kolay geçiyor ben hep motive etmeye çalışıyorum kendimi:) manken resimleri açıp bakıyorumCanim detoksu yapatken zorlandinmi
çok sevindim o hafifleme hissi bile yetiyor insana.Sonrasında sağlıklı beslenebilirseniz kilolar gidiyor. Devamını getirebildinizmi?Merhaba 58,8 kg ile başlamıştım. Sadece öğle yemeklerinde yapma şansım oldu 3 gün boyunca ve müthiş bir hafiflik oluyor. İçerken çok zorlandığımı söyleyemeyeceğim çünkü armut aromasını çok güzel vermişti.Bu sabah 58,2 kiloyu gördüm. 3 gün sonunda detoxu 600 gram eksilmiş olarak kapattım
açlık ne oluyor? su orucumu?Himm bende aclik yapmayi dusunuyirum
Yok16 saat acsin 8 saat yiyosunaçlık ne oluyor? su orucumu?
çok sevindim o hafifleme hissi bile yetiyor insana.Sonrasında sağlıklı beslenebilirseniz kilolar gidiyor. Devamını getirebildinizmi?
süppperEvet ben sağlıklı beslenmeye devam ediyorum.Ufak kaçamaklar yapmış olsam bile ertesi gün dengeliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?