• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 günde 1 buçuk kilo-Tek tabak diyetim

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
23 yaşında Ünv.Son sınıf öğrencisiyim.Bir buçuk yıldır süren bir ilişkim var.
3 gün önce 90.500 ile diyete başladım.
İRADE EN ÖNEMLİ ETKEN!!!
Kıyafetlerim olmadığında artık buna bir son vermem gerektiğini anladım.Dalga geçilmekten,istediğim kıyafeti giyememek sinirimi bozuyordu.Daha önce bu diyetle ayda sağlıklı olarak 5 kilo vermiştim ve devamıda gelmişti 85 den 80 e ve sonra 75 e düşmüştüm.En büyük etkenim sıkıntıdan kendimi yemeğe vermem oldu:KK43:
Şimdi azimliyim ve bırakmıycam ASLA.
Neden istediğimiz bir bedene sahip olmayalım.Bu bizim kaderimiz mi? Hayııır yapmayalım bunu kendimize.Benimle diyet arkadaşlığı yapmak isteyenleri sayfama beklerim :)
BİR GÜN BAŞARI ÖYKÜMÜZÜ YAZICAZ HADİ KIZLAR DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM :KK200:
15.02.2016 90.500
16.02.2016 89.00
17.02.2016 88.500
18.02.2016 88.100
24.02.2016 87.300

Son düzenleme:
Bu diyette hiç ekmek yok.Her öğün tek tabak hakkınız var.Sabah kahvaltısı zorunlu.
Diyet yanında tempolu yürüyüş var.Tatlı yok.Yeşil çay günde iki fincan serbest.

1.GÜN
Şimdi size ilk gün ne yediğimi anlatayım.Sabah bir adet haslanmış yumurta.Öğlen bir tabak pırasa yemeği(ekmeksiz).Akşam patates kavurma.Ve kapanış.İlk gün salep bile içmedim düşünün.Çünkü ilk gün kaçamak olmamalı.Sonraki günler arada kaçamaklar olsada insan yinede kilo verebiliyo

2.GÜN
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
Öğlen 1 dilim kek
Akşam çok az pilav ve beyaz fasulye

1.gün yürüyüs
2.gün yürüyüş yapmadım
3.gün yürüyüş

Herkes kendine göre ayarlayabilir bu diyeti.Bu diyette bişeyleri abartmamak asıl önemli olan.Yemeğin porsiyonunun fazla olmaması.Diyet yanında spor olması.Yeşil çaay yardımcı.Bol su ve çokca istikrar önemli.Daha önce verdim şimdide verebilirim.

Sabah kahvaltısı bir buçuk galeta ve çok az beyaz peynir çay.11 de türk kahvesi.
Önemli olan miktar.Doyduğun anda sofradan kalkabilmek.Diyet yerine yaşam tarzımı değiştirmek istiyorum.
TARTI : 88.100

SQUAT NASIL YAPILIR (SQUATA BAŞLIYCAM)

Squat hareketini yaparken dikkat edilecek olan ilk husus belin konumudur.
Öncelikle ağırlığı yerden kaldırmaya çalışmamalıyız. Bir yüksekliğe koyduğumuz ağırlık göğüs hizamız civarında olmalıdır. Altına girdiğimizde dizlerimiz hafif kırık olmalıdır ki dikleştiğimiz zaman ağırlık omuzlarımızda kalabilsin.
Ağırlığı trapez kaslarımızın üzerine yerleştiririz.
Barı trapezimize tam ortadan oturtmak önemlidir. Yoksa dengesiz pozisyonlar oluşabilir.
Aşağıya doğru çökerken belimizi içe doğru, göbeğimizi ön tarafa doğru çıkartırken, kalçamızı dışa doğru çıkarmalıyız. Belde kamburluk oluşmamalıdır.
Çökerken dizler ön tarafa doğru hareket etmemeli, kalça geriye doğru gitmelidir.
Yüz daima ileriye dönük olmalıdır.
Ayak uçları ileriyi göstermeli ve çöküp kalkarken ayaklar oynatılmamalıdır.

Yeşil çayımı içtim.Öğlende patates yemeği yedim yanında da yoğurt.
Dans ettim.10 squatla başladım. :KK9:

Back