• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3. Gün taze transfer olanlar

141020

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2024
512
121
23
32
Kızlar 3. Gün iki adet taze transfer olup gebe kalan oldu mu bu ikinci denemem dün transfer oldum tutacak mı acaba

Yok mu kimse eğer varsa nelere dikkat ettiniz ne yaptınız gerçi biliyorum ne yaparsan yap tutunacaksa tutunuyo işte ama benimkide bi umut

Yok mu kimse eğer varsa nelere dikkat ettiniz ne yaptınız gerçi biliyorum ne yaparsan yap tutunacaksa tutunuyo işte ama benimkide bi umut
Ben sırt üstü yatıp ayağımın altına iki gün gündüzleri yastık bırakıp yattım . Ayaklarım hafif yukarıda kaldı gövdedem. Hafif işler yqpptim çok iş görmedim yemekten yemeğe kalktım oda içinde bir tur dolanip uzaniyorumdum geri

Düşük olmaması için dua okumuştum ilk günden beri elini karnıma koyup okumusrum

Ben sırt üstü yatıp ayağımın altına iki gün gündüzleri yastık bırakıp yattım . Ayaklarım hafif yukarıda kaldı gövdedem. Hafif işler yqpptim çok iş görmedim yemekten yemeğe kalktım oda içinde bir tur dolanip uzaniyorumdum geri
Tutundu mu

Erbain-i İsmi şeriflernden olan aşağıdaki İsm-i Şerif her gün(7) defa zikrderse,Allah-u Teâlâ’nın izniyle bebeğin müddetini hayırla tamamlar(Düşük meydana gelmez) ve Allah’ın izniyle kolayca doğum yapar.

“Yâ tâmmu fela tesıfül elsünü külle künhi celâlihi ve mülkihi veizzih.Yâ Tammu”

İnşallah canım içini ferah tut😁
İnş canım yarın 4. Gün yarın testlere başlasam mu acaba tabi ki çıkmaz biliyorum ama tutamıyorum kendimi :) ilk günler çıkmadığında üzülmem ama 7. Günden sonra çıkmazsa üzülmeye başlarım

İnş canım yarın 4. Gün yarın testlere başlasam mu acaba tabi ki çıkmaz biliyorum ama tutamıyorum kendimi :) ilk günler çıkmadığında üzülmem ama 7. Günden sonra çıkmazsa üzülmeye başlarım
Çok erken canım 10. Gün yap istersen

Back