Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sırt üstü yatıp ayağımın altına iki gün gündüzleri yastık bırakıp yattım . Ayaklarım hafif yukarıda kaldı gövdedem. Hafif işler yqpptim çok iş görmedim yemekten yemeğe kalktım oda içinde bir tur dolanip uzaniyorumdum geriYok mu kimse eğer varsa nelere dikkat ettiniz ne yaptınız gerçi biliyorum ne yaparsan yap tutunacaksa tutunuyo işte ama benimkide bi umut
Tutundu muBen sırt üstü yatıp ayağımın altına iki gün gündüzleri yastık bırakıp yattım . Ayaklarım hafif yukarıda kaldı gövdedem. Hafif işler yqpptim çok iş görmedim yemekten yemeğe kalktım oda içinde bir tur dolanip uzaniyorumdum geri
Ne okudun canımDüşük olmaması için dua okumuştum ilk günden beri elini karnıma koyup okumusrum
Evet çok şükür . Benimki de 3 gün embriyo şuydu zar zor oluşmuştu ona rağmen tuttuTutundu mu
Ben o kadar dikkat edemiyorum ama inş tutarEvet çok şükür . Benimki de 3 gün embriyo şuydu zar zor oluşmuştu ona rağmen tuttu
İnşallah canım içini ferah tutBen o kadar dikkat edemiyorum ama inş tutar
İnş canım yarın 4. Gün yarın testlere başlasam mu acaba tabi ki çıkmaz biliyorum ama tutamıyorum kendimi :) ilk günler çıkmadığında üzülmem ama 7. Günden sonra çıkmazsa üzülmeye başlarımİnşallah canım içini ferah tut![]()
Çok erken canım 10. Gün yap istersenİnş canım yarın 4. Gün yarın testlere başlasam mu acaba tabi ki çıkmaz biliyorum ama tutamıyorum kendimi :) ilk günler çıkmadığında üzülmem ama 7. Günden sonra çıkmazsa üzülmeye başlarım