• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün suren adet ve hamilelik belirtileri

Zeynepefem23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2020
3
0
1
42
Bu ay günümde 3 gun adet oldum sadece 2. gün çok fazlaydı 3. gün azalarak bitti normalde en az5 gün sürer ama göğüs ağrılarım hiç bitmedi ağrı ve yanma oluyor 1 haftadır akşamları baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum sürekli uyku halindeyim kasıklarımda ağrı var bide adet bittikten sonra akıntılarım hiç bitmedi sonraki adete 10 gün var bekliyorum bakalım bu ay nasıl olacak bu arada evde test yaptım negatif çıktı buna benzer şeyler yaşayanlar oldumu

Bu ay günümde 3 gun adet oldum sadece 2. gün çok fazlaydı 3. gün azalarak bitti normalde en az5 gün sürer ama göğüs ağrılarım hiç bitmedi ağrı ve yanma oluyor 1 haftadır akşamları baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum sürekli uyku halindeyim kasıklarımda ağrı var bide adet bittikten sonra akıntılarım hiç bitmedi sonraki adete 10 gün var bekliyorum bakalım bu ay nasıl olacak bu arada evde test yaptım negatif çıktı buna benzer şeyler yaşayanlar oldumu
Gününüzde adet oldu ısenız nasıl 10 gün var adete 🙄 regl oldu ısenız çıkan test doğru gebe degılsınız

Hormon değişimlerinden dolayı adet miktarı ve günleri değişebiliyor. Ben de eskiden 5 gün olurdum şimdi 3 e düştü ne hikmetse.

Merhabalar çok üzgünüm ancak büyük ihtimalle hamile değilsiniz. Bir geçiş döneminde olduğumuz için adetinizdeki gün süresinin değişimi çok normal. Göğüs ağrısı adet dönemine bağlı olarak da gelir. Eğer akıntınızda fazlalık söz konusuysa bir idrar tahlili yaptırın iltihaplanma olabilir iyi akşamlar dilerim...

Merhabalar çok üzgünüm ancak büyük ihtimalle hamile değilsiniz. Bir geçiş döneminde olduğumuz için adetinizdeki gün süresinin değişimi çok normal. Göğüs ağrısı adet dönemine bağlı olarak da gelir. Eğer akıntınızda fazlalık söz konusuysa bir idrar tahlili yaptırın iltihaplanma olabilir iyi akşamlar dilerim...
Merhaba 19 ekimde adet oldum göğüs ağrılarım ve şişlik adet bittikten sonra da devam etti hiç geçmedi sonraki adetim 15 kasım gibi olacak hala daha göğüslerim çok açıyor ve mavi damarlar iyice belirginleşti önceden adet olup bitince göğüs ağrım da biterdi iltihap vardı iki ay önce fitil kullandım oda geçti bilmiyorum çok değişik şeyler yaşıyorum benim 10 yaşında oğlum var onda hiç böyle şeyler yaşamamıştım göğüs ağrısı dışında

Back