• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gun once ameliyat oldum. off

franki

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
38
2
6
34
Almanya
Uzun suredir 10 yildir istiyordum ama hep korktum vazgectim. Simdi bir anda karar verdim ve ameliyat oldum. Iki gogus olcum ayniydi 75 a dolmuyor gibiydi. Ikisinede kas ustu 300 cc mentor takildi. Agrim var suan. Kendimi pisman hissediyorum. Sirtim boynum cok agriyor. Bir memem digerine gore dahA sis. Ve daha cok sizliyor

Sali gunumu oldun ameliyati bende sali gunu ogren oldum kas alti 375cc benimde agrilarim cok var sizilarim vardaha yeni ameliyat oldun yaralar iyilesmedi 1hafta 10gun sonra cook daha iyi olucak 1.2gun sonra agrin azalicak dedi arkadaslarim neden hemen pisman oldum diosun zamana ihtiyacin var sabir gerekior acisi gecicek inan bana sabret sabrinin sonuda insallah hayirlisiyla iyilrsmek olur kendine iyi bak byby

Canım benım de cok sızlıyor. aynı şikayetler bende de var bandaj cok sıkı ya bi de o da yapıyo bugun bandajımı gevsetti dr daha rahatladım. hep yatma gezin bi de sırtına masaj yaptır tamam mı ?

Saolun kizlar evet biraz erken konusuyorum ama cok zormus. Bide benim 5 yasinda kizim var. Ona sarilamiyorum :(( yanimdayken ozledim. Eevt sirtima annem masaj yapti. O sirt agrisi olduruyo beni

Uzun suredir 10 yildir istiyordum ama hep korktum vazgectim. Simdi bir anda karar verdim ve ameliyat oldum. Iki gogus olcum ayniydi 75 a dolmuyor gibiydi. Ikisinede kas ustu 300 cc mentor takildi. Agrim var suan. Kendimi pisman hissediyorum. Sirtim boynum cok agriyor. Bir memem digerine gore dahA sis. Ve daha cok sizliyor

Canım 75a dolmuyor gibiydi demişsin meme dokun yok galiba olmayan birine kas üstü ne kadar doğru bilemiyorum o.O genelde kas altı yapıyorlar çünkü.. aynı zamanda daha çok yeniler ağrıların elbet olacak 10-15 güne kendini tam anlamıyla toparlarsın.. bende 50.günüm oldu bugün 325 cc kas altı benimkide :)

Canım 75a dolmuyor gibiydi demişsin meme dokun yok galiba olmayan birine kas üstü ne kadar doğru bilemiyorum o.O genelde kas altı yapıyorlar çünkü.. aynı zamanda daha çok yeniler ağrıların elbet olacak 10-15 güne kendini tam anlamıyla toparlarsın.. bende 50.günüm oldu bugün 325 cc kas altı benimkide :)

Ben kas alti istedim walla. Doktor gerek yok dedii puff bilemiyorum bende oyle dusundum ama dedimki doktor herhalde daha iyi bilir biraktim ona.

Ben kas alti istedim walla. Doktor gerek yok dedii puff bilemiyorum bende oyle dusundum ama dedimki doktor herhalde daha iyi bilir biraktim ona.

hım.. nasıl peki kas altına oranla daha büyük duruyorlardır :D resimlerine ekle canım :)iyi olduğun zaman :)

Beatiful baby evet ben sali gunu ameliyat oldum. Sende durum ne

Agrimsizim var coook dayaniorum oturdugunda kalkmak guc kalkdigindada oturmak guc ara sira kalkmayA calisdigimda sankii bisiyy batior cook gergin sis ve tas gibiler benim bandajim carsamba gunu hastaneden cikmadan sabah cikartilmisdi pansuman yapildi kontrol edildi sporcu sutyeni giydirildi taburcu oldum iyi degilim ama cok sukur sabredebiliyorum bi kac gun sonra agrinin azalacagini umuyorum insallah 1hafta 10gunede insallah tamamen toplariz cumaryesi gunu de dikislerim alinicak tekrar gecmis olsun sana k.i.b.iyi aksamlar

agrimsizim var coook dayaniorum oturdugunda kalkmak guc kalkdigindada oturmak guc ara sira kalkmaya calisdigimda sankii bisiyy batior cook gergin sis ve tas gibiler benim bandajim carsamba gunu hastaneden cikmadan sabah cikartilmisdi pansuman yapildi kontrol edildi sporcu sutyeni giydirildi taburcu oldum iyi degilim ama cok sukur sabredebiliyorum bi kac gun sonra agrinin azalacagini umuyorum insallah 1hafta 10gunede insallah tamamen toplariz cumaryesi gunu de dikislerim alinicak tekrar gecmis olsun sana k.i.b.iyi aksamlar

yaa.korkmaya başladım iyice bende...çok dayanılmayacak gibiyse ağrı kesici iğre olsana..

Agrimsizim var coook dayaniorum oturdugunda kalkmak guc kalkdigindada oturmak guc ara sira kalkmayA calisdigimda sankii bisiyy batior cook gergin sis ve tas gibiler benim bandajim carsamba gunu hastaneden cikmadan sabah cikartilmisdi pansuman yapildi kontrol edildi sporcu sutyeni giydirildi taburcu oldum iyi degilim ama cok sukur sabredebiliyorum bi kac gun sonra agrinin azalacagini umuyorum insallah 1hafta 10gunede insallah tamamen toplariz cumaryesi gunu de dikislerim alinicak tekrar gecmis olsun sana k.i.b.iyi aksamlar
Bende doktoru aradim nefes alamiyorum sirtim agriyor dedim balon sisir iyi gelir dedi. Bende balon sisirir gibi nefes alip veriyorum

yaa.korkmaya başladım iyice bende...çok dayanılmayacak gibiyse ağrı kesici iğre olsana..

Tatlimm korkmaaa sabredebiliorum cook sukur insallah gecicekler hayirlisiyla 1subatda dikislerim alinicak hayirlisiyla.. sen naptin nasil gidiyor cnm

Tatlimm korkmaaa sabredebiliorum cook sukur insallah gecicekler hayirlisiyla 1subatda dikislerim alinicak hayirlisiyla.. sen naptin nasil gidiyor cnm

bekliyorum...çarşambaya ertelendi benim ameliyatım..doktorum çok yoğun olduğyndan tüm ameliyatlarını erteledi..benimkide çarşamba öğleden sonra

Back