• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün önce alınan pırlantanın kararması

defne84

Guru
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
15
0
286
Konya
3 gün önce tektaş pırlanta yüzük aldık taşın üzerinde kararma vardı. . aldığımızda farkına varamadık, bugün götürdük aldığımız yere degişim talebinde bulunduk, ama servise gönderip rapor istediler, ona göre hareket edeceklerini söylediler. bizde tamam dedik, aris marka sertifikalı bir ürün.

benimki de ariş marka . öyle bir sorun olmadı şimdiye kadar. ama beyaz altın kısmının rengi hafif değişti. o da yanına başka yüzük takmaktan. aslında tek kullanmak gerekiyor. ben bulaşık suyuna bile soktum yani. inşallah değişir senin de için rahatlar

Olur mu hiç öyle şey pırlantada..
Ve 3gün yani.
Ben 3 günlük takıda ne yapar eder cıngar çıkartır geri verirdim onu.
Saçmalık..:mymeka:

3 gün önce tektaş pırlanta yüzük aldık taşın üzerinde kararma vardı. . aldığımızda farkına varamadık, bugün götürdük aldığımız yere degişim talebinde bulunduk, ama servise gönderip rapor istediler, ona göre hareket edeceklerini söylediler. bizde tamam dedik, aris marka sertifikalı bir ürün.
pırlantalar kararmaz,lütfen,çatlak taş olabilirdi,ve onun aralarına toz girmiş,baştan iyi bakılması gerekyordu tatlım,inşallah değiştirirler,ama benim bildiğim kadarı ile değiştirmezler,sizi bahane edebilirler,pırlanta en sert taşlardan biri,insanın kendi gücüile kırılacak bir taş değil,baştan üretimde hata olmuştu bence,hakkını ara,(ben daha önce kuyumcuda çalıştım,ve sertifakalar kendimiz yazıyorduk,kaşe de vardı,yane marka bunlar hikaye),ben türkiye geldim geleli bir sürü altın gördüm ve en kalitelisi goldaş,garanti 7 yıldır tatlım kendi ürünlerine sahip çıkan bir marka,inşl herşey halli olur:teselli:

Back