3 gün kaldı ameliyatıma yardımmm

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
199
Merhaba hanımlar eylül gibi işe gireceğim için hemen ameliyat günü aldım ama bazı sorularım var doktora sormayıda unuttum yardımcı olurmusunuz? Kaç cc takılacağına doktor ameliyattan önceki gün iyice ölçüm yapıp karar vericez dedi. Benim göğüslerim dümdüz üst tarafta hiç doku yok en destekli sütyenle bile çok az göğsüm var gibi duruyor. Ben orası biraz dolsun istiyorum ama top gibi bombeli olsunda istemiyorum. Boyum 1.68 kilom 56 ama tüm kilom basenlerimde olduğu için 48 kilo bir insanın göğüslerine sahibim diyebiliriz. Çok büyük olsun istemiyorum derdim sadece artık destekli sütyen giymeme gerek kalmaması bikini giydiğimde erkek gibi hissetmemek. Yüksek profil dar profil gibi şeyler okudum ama tam ne olduklarını anlamadım. Bir de doktor hiç bahsetmedi ama sanırım sütyen alınması gerekiyor marka model önerisi yaparmısınız?

Canım sütyeni doktorun ameliyattan sonra takmıyor mu ? Tam olarak ne dediğini hatırlıyor musun? Birinci Aydan sonra mı takılacak, o esnada mı alacaksın ? Cc’lere gelince doktor ameliyat esnasında sana uyanı deneyip karar verip yerleştiriyor. 1.58 boyum 46 kilom 265cc takıldı bana kas zarının altında

Merhaba hanımlar eylül gibi işe gireceğim için hemen ameliyat günü aldım ama bazı sorularım var doktora sormayıda unuttum yardımcı olurmusunuz? Kaç cc takılacağına doktor ameliyattan önceki gün iyice ölçüm yapıp karar vericez dedi. Benim göğüslerim dümdüz üst tarafta hiç doku yok en destekli sütyenle bile çok az göğsüm var gibi duruyor. Ben orası biraz dolsun istiyorum ama top gibi bombeli olsunda istemiyorum. Boyum 1.68 kilom 56 ama tüm kilom basenlerimde olduğu için 48 kilo bir insanın göğüslerine sahibim diyebiliriz. Çok büyük olsun istemiyorum derdim sadece artık destekli sütyen giymeme gerek kalmaması bikini giydiğimde erkek gibi hissetmemek. Yüksek profil dar profil gibi şeyler okudum ama tam ne olduklarını anlamadım. Bir de doktor hiç bahsetmedi ama sanırım sütyen alınması gerekiyor marka model önerisi yaparmısınız?
Ben dün 350 cc high profile kaş altı ameliyat oldum. İlk başta sütyen takmıyorsun doktor korse takıyor oda zaten fiyata dahil. Profil çeşidini doktora sor benimde memem hiç yoktu 350 ideal dedi be yuvarlak istedim damlada üstü boş oluyormuş. Doktoruna dren takıyor mu onu sor bugün 2. Günüm trenlerden oluşan ağrım çok fazla 2 buçuk yasında oğlum var inşallah 1 haftada eski halim3 dönerim zira yürümek kol kaldırmam oturunca kalkmak bile çok zor :KK43:

Ben forumda hep sütyenden bahsedilince ayrı alınıyor zannettim herhalde doktor bahsetmediğine göre fiyata dahildir. Ağrılardan çok korkuyorum ya kaç gün sonra mesela bilgisayar başında rahat oturabilirim? Yumuşaması ne kadar sürüyor?

Ben forumda hep sütyenden bahsedilince ayrı alınıyor zannettim herhalde doktor bahsetmediğine göre fiyata dahildir. Ağrılardan çok korkuyorum ya kaç gün sonra mesela bilgisayar başında rahat oturabilirim? Yumuşaması ne kadar sürüyor?

Bilgisayar başında çalışıyorsan eğer bence çok zorlanmazsın. Ben 10 gün sonra başladım işe oturduğum yerden kalkarken ağırlarım oluyordu. En az 4 gününü kendine ayır, 5incide kendini hazır hissedersen çalışabilirsin. Bir hafta dinlenmek iyidir bence 🙌
10 ay oldu ameliyat olalı benimkiler biraz yumuşadı ama hala sert.. ilk ayların sertliği gibi değil tabii

Cuma ameliyat oldum bugün 2. Gün daha iyiyim git gide rahatlıyorum ama hareketler kısıtlı bence 1 hafta 10 gün iyidir gibi bakalım

Bilgisayar başında çalışıyorsan eğer bence çok zorlanmazsın. Ben 10 gün sonra başladım işe oturduğum yerden kalkarken ağırlarım oluyordu. En az 4 gününü kendine ayır, 5incide kendini hazır hissedersen çalışabilirsin. Bir hafta dinlenmek iyidir bence 🙌
10 ay oldu ameliyat olalı benimkiler biraz yumuşadı ama hala sert.. ilk ayların sertliği gibi değil tabii
Yaa o kadar uzun mu sürüyor yumuşaması. Benimkiler çok ayrık hiç böyle düşünmemiştim iyileşince yakınlaşır mı birbirine

Yaa o kadar uzun mu sürüyor yumuşaması. Benimkiler çok ayrık hiç böyle düşünmemiştim iyileşince yakınlaşır mı birbirine
Muhtemelen sertliği kişiden kişiye değişiyor :) bende 10 ay sürdüyse sende 5 ayda yumuşak olup hiç yokmuş gibi bir his verebilir :)

Oldum ameliyat hala hastanedeyimm korktuğum kadar ağrı çekmedim göğsüme taş bağlamışlar hissi ve bişeyler batıyor işte dikiş yeri ve drenlerin ordan. Kalkamıyorum göğüs ve sırt kısmını hareket ettirme büyük sıkıntı. dren koydular yarın duruma göre çıkacakmış nolur çıksın:KK43: öyle çok ağrım yok bişeyim yok ama uyuyamıyorum ya bende foruma bakayım dedim 😄 Doktor bana 400 ve 360 cc önerdi yaptırmışken 400 olsun dedim ama ameliyatta denedim 400 çok fazla belirgin hatlı oldu doğal olmadı 360 takıldı dedi. Bakalım artık sargılar çıkınca sütyende kullanmayacakmışım. Canım çok sigara istiyor 😄😄

Gecmis olsun bende 385cc var ve cok memnunum
Sigara benimde canim cekmisti kalktim hemen ictim kustum sonrasi🤮😂

X