- 19 Kasım 2016
- 5.482
- 4.095
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen erken gebelikle yapıcamBat tekrar yapın sabah konsantre idrarla
Canım sonucun ne oldu bu marka testi ilk defa yaptım bende yanlış sonuç veriyor muAynen erken gebelikle yapıcam
Hasta oldum ben canım kasette aşırı bş silik görür gibiydi ama malesef oldumCanım sonucun ne oldu bu marka testi ilk defa yaptım bende yanlış sonuç veriyor mu
Yalancı pozitif veriyor sanırım ya benim adetime daha 1 hafta filan var öylesine deniyim dedim çift çizgi çıktı ama oda yalancıymışHasta oldum ben canım kasette aşırı bş silik görür gibiydi ama malesef oldum
Ya başka bş marka ile tekrar deneyın o markayı kolay kolay yapan görmedim bş kişi gördüm onda doğru sonuç gösterdı ama bendeki ya ben öyle görmek istediğim için de olabilirYalancı pozitif veriyor sanırım ya benim adetime daha 1 hafta filan var öylesine deniyim dedim çift çizgi çıktı ama oda yalancıymış
Yok kız baktım vardı senin testinde silik çizgi çok umudum yok öylesine yapmıştım ya bende zaten genelde hep pozitif çıkıyor testlerim sonra adet oluyorumYa başka bş marka ile tekrar deneyın o markayı kolay kolay yapan görmedim bş kişi gördüm onda doğru sonuç gösterdı ama bendeki ya ben öyle görmek istediğim için de olabilir
Sen başka bi erken gebelik yapsana inşallah vardırYok kız baktım vardı senin testinde silik çizgi çok umudum yok öylesine yapmıştım ya bende zaten genelde hep pozitif çıkıyor testlerim sonra adet oluyorum
Ben de bu sabah bu testi yaptım pozitif çıktı sizin ki hemen mi çıktı biraz bekleyince mi çok silik mi normal görünüyor muYalancı pozitif veriyor sanırım ya benim adetime daha 1 hafta filan var öylesine deniyim dedim çift çizgi çıktı ama oda yalancıymış
Hemen çıktı yani ilk çizgi gibi kırmızımsı çıktı ama daha adetime 7 gün filan va o yüzden inanmadım yaBen de bu sabah bu testi yaptım pozitif çıktı sizin ki hemen mi çıktı biraz bekleyince mi çok silik mi normal görünüyor mu
Yaptığım markalar galiba hepsi yalancı pozitif veriyormuş artımed frey filan hep bunlar var eczanede Trendyoldan alırım artık yaSen başka bi erken gebelik yapsana inşallah vardır
Ben de bu sabah bu testi yaptım pozitif çıktı sizin ki hemen mi çıktı biraz bekleyince mi çok silik mi normal görünüyor muYalancı pozitif veriyor sanırım ya benim adetime daha 1 hafta filan var öylesine deniyim dedim çift çizgi çıktı ama oda yalancıymış
Benim bugün adet günümdü ve hemen kırmızı çıkardı hamileyim sandım fakat regl oluyorum galiba :) almayın o testtenHemen çıktı yani ilk çizgi gibi kırmızımsı çıktı ama daha adetime 7 gün filan va o yüzden inanmadım ya
Regl oldun mu peki canım bende zaten öyle çıkınca inanmadımBen de bu sabah bu testi yaptım pozitif çıktı sizin ki hemen mi çıktı biraz bekleyince mi çok silik mi normal görünüyor mu
Benim bugün adet günümdü ve hemen kırmızı çıkardı hamileyim sandım fakat regl oluyorum galiba :) almayın o testten
Evet maalesef oldumRegl oldun mu peki canım bende zaten öyle çıkınca inanmadımProdoctor ile yaptım çıkmadı zaten
![]()
Artık bence sende testlerini Trendyoldan alEvet maalesef oldum3 farklı marka testte pozitif çıktı ama oldum bir daha idrar testi almayacağım
![]()