• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gün kala b-good marka

seniseviyorum-

sεηι вεкℓιүσяυz αηηεcιм 🤰👼🤱👶
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
5.482
4.095
173
Varmı

Eklentiler

• IMG_2720.webp
    IMG_2720.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 65
Yalancı pozitif veriyor sanırım ya benim adetime daha 1 hafta filan var öylesine deniyim dedim çift çizgi çıktı ama oda yalancıymış
Ya başka bş marka ile tekrar deneyın o markayı kolay kolay yapan görmedim bş kişi gördüm onda doğru sonuç gösterdı ama bendeki ya ben öyle görmek istediğim için de olabilir

Ya başka bş marka ile tekrar deneyın o markayı kolay kolay yapan görmedim bş kişi gördüm onda doğru sonuç gösterdı ama bendeki ya ben öyle görmek istediğim için de olabilir
Yok kız baktım vardı senin testinde silik çizgi çok umudum yok öylesine yapmıştım ya bende zaten genelde hep pozitif çıkıyor testlerim sonra adet oluyorum

Yalancı pozitif veriyor sanırım ya benim adetime daha 1 hafta filan var öylesine deniyim dedim çift çizgi çıktı ama oda yalancıymış
Ben de bu sabah bu testi yaptım pozitif çıktı sizin ki hemen mi çıktı biraz bekleyince mi çok silik mi normal görünüyor mu

Ben de bu sabah bu testi yaptım pozitif çıktı sizin ki hemen mi çıktı biraz bekleyince mi çok silik mi normal görünüyor mu
Hemen çıktı yani ilk çizgi gibi kırmızımsı çıktı ama daha adetime 7 gün filan va o yüzden inanmadım ya
Benim bugün adet günümdü ve hemen kırmızı çıkardı hamileyim sandım fakat regl oluyorum galiba :) almayın o testten

Benim bugün adet günümdü ve hemen kırmızı çıkardı hamileyim sandım fakat regl oluyorum galiba :) almayın o testten
Regl oldun mu peki canım bende zaten öyle çıkınca inanmadım 😅 Prodoctor ile yaptım çıkmadı zaten 😅

Back
X