Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gun kahverengi lekelenmem oldu ve kesildi hamilemiyiim ??
- Konu Sahibi Insolur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Test Yaptınmı canım bı test al istersenAdetime 5 gun vardi ve 3 gun kahverengi lekelenmem oldu ve 2 gunde gunde bir kere acik pembe akintim oldu ve 2 gundur hic bir sey yok. Normalde adet olmadan kasiklarim agrir agrida yok. Acaba hamilelik belirtisi olabilirmi??
- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.301
- 63
- 44
3 gun oncw yaptim ama cikmadi adet tarihim de bugunTest Yaptınmı canım bı test al istersen
AYY insallah oyledir. 3 gun once yaptim negatifti ama adet tarihim bugun hic bi belirti yokanlattığınız yerleşme kanamasına çok benziyor hamile olma olasılığınız çok yüksek test yaparsanız çıkar bize de haber verin lütfen hayırlısı olsun inşallah
- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 53
- 37
İlaç kullanıyormusunuzAYY insallah oyledir. 3 gun once yaptim negatifti ama adet tarihim bugun hic bi belirti yok
Ilac kullanmiyorum bu ay rahim filmi cekilmistimİlaç kullanıyormusunuz
- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 53
- 37
Anladım cnm... inşallah hamilesindirIlac kullanmiyorum bu ay rahim filmi cekilmistim
Ayy insallah yaaAnladım cnm... inşallah hamilesindir
- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 53
- 37
Rahim filmi zor mu pekiIlac kullanmiyorum bu ay rahim filmi cekilmistim
Ben anestezili oldum cnm o yuzden hic bisi anlamadimRahim filmi zor mu peki
- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 53
- 37
Aaa anladım.... benim bu ay iki bitti ilaç iğne vs acaba bana da çeker mi film die merak ediyorum o yüzden sordum canm sağolBen anestezili oldum cnm o yuzden hic bisi anlamadim
Ablam çocuk tedavisi için çektirmiş ti bayaga zormus yaRahim filmi zor mu peki
- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 53
- 37
Eski mi peki ?Ablam çocuk tedavisi için çektirmiş ti bayaga zormus ya
Kanallari aciyo ceker insallahAaa anladım.... benim bu ay iki bitti ilaç iğne vs acaba bana da çeker mi film die merak ediyorum o yüzden sordum canm sağol
- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 53
- 37
Bakalım hiç sormadım nasıl bir yol izlicek...adetime 4 gün kaldı bekliyorumKanallari aciyo ceker insallah
Yok yeni 1bucik yıl olduEski mi peki ?
- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Kanallari aciyo ceker insallah
kan vermedin mi
- 19 Mayıs 2019
- 167
- 153
- 53