• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosunda 12.gün erken gebelik testi negatif

appleseed06

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
43
30
8
merhaba kızlar 31 mayıs günü 8 hücreli 3.gün embriyosu transferi oldum .günde 3 adet progestn 200 fitil 3 adet estroferm 1 coraspirin 1 de prolutex iğne yaptım .transferden 3 gün sonra is kalçadan iğne oldun pruluton .ilk günler bel ağrım ve kasık batmalarım oldu sonrasın da kendimce belirti saydığım her şey kesildi içime kara bulutlar oturdu . Kaç gündür erken gebelik testi yapıyorum hep negatif . yarın test günüm . ilk transferim ve çok umutluydum kan testin de değişebilir mi benzer durum yaşayan oldu mu ?

merhaba kızlar 31 mayıs günü 8 hücreli 3.gün embriyosu transferi oldum .günde 3 adet progestn 200 fitil 3 adet estroferm 1 coraspirin 1 de prolutex iğne yaptım .transferden 3 gün sonra is kalçadan iğne oldun pruluton .ilk günler bel ağrım ve kasık batmalarım oldu sonrasın da kendimce belirti saydığım her şey kesildi içime kara bulutlar oturdu . Kaç gündür erken gebelik testi yapıyorum hep negatif . yarın test günüm . ilk transferim ve çok umutluydum kan testin de değişebilir mi benzer durum yaşayan oldu mu ?
Sizi üzmeyi hiç hiç istemem ama test erken gebelik testiyse yanılma payı olmaz diye düşünüyorum
Bende sizin gibi erken gebelik testinde negatif görünce 10. Gün kan verdim ne negatifti

Hayırlısı artık en azından sonuca hazırlamış oldum kendimi .Allah isteyen emek veren herkese hayırlı evlat nasip etsin

Sonucun belli oldu mu canim

Hangi hastanede yaptırdın benimde 9.gunum erken gebelik negatif akşam a kan vericem çok üzüldüm emekler çöp
Güven hastanesinde tedavi görüyorum testim orda yapıldı . Zamanı gelmemiş demek ki vardı Allah’ın bir planı çok yıpratmadım kendimi bir daha deneriz . Sizin için de en hayırlısı olsun inşallah 🌹

Back