Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah’ımdan hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım benimBende tutanlardan güzel şeyler duymak istiyorum açıkçası 50 günlük rahim dinlendirmedeyim haftaya 3. Gün embriyosu transferi olacağım inşallah hayırlısı olur
Arkadaşlar merhaba 3. Gün embriyosu transferi olanlar bilgi verir misiniz
3.gün transferi benim kızlarBende tutanlardan güzel şeyler duymak istiyorum açıkçası 50 günlük rahim dinlendirmedeyim haftaya 3. Gün embriyosu transferi olacağım inşallah hayırlısı olur
Ayy maşallah bize de kolaylıkla nasip olur inşallah size de hayırlı sağlıklı doğumlar olsun3.gün transferi benim kızlar5 hücreli ve 6 hücreliydiler 2.gün. 3.gün kalitelerini hücre sayısını endişe etmemek adına sormadım doktorum iyi kalitede iki tane transfer edicem dedi ona güvendim Allahın izniyle biri tuttu diğeri tutmadı bugün de kese gördük elhamdülillah
Aminnn inşallahAyy maşallah bize de kolaylıkla nasip olur inşallah size de hayırlı sağlıklı doğumlar olsun![]()
Ne zaman olacaksınızBende tutanlardan güzel şeyler duymak istiyorum açıkçası 50 günlük rahim dinlendirmedeyim haftaya 3. Gün embriyosu transferi olacağım inşallah hayırlısı olur
3. Gün benim de. 13. Gun kanda 152 çıktı. Yarin keseyi görmeye gidecez inşallahArkadaşlar merhaba 3. Gün embriyosu transferi olanlar bilgi verir misiniz
ayy maşallah3. Gün benim de. 13. Gun kanda 152 çıktı. Yarin keseyi görmeye gidecez inşallahamh 0.48 nu arada. 4 yumruta toplanmisti
![]()
7 gün kahvrenegi seklinde lekelenmem oldu. Bayagi panik yaptim hatta. Bir de ara ara adet ağrıları gibi agrilarim oldu.ayy maşallahbelirtileriniz var mıydı
Benimde ağrılarım var da benzer mi diye düşündüm. Bel sırt bacak ve adet ağrıları oluyor ara ara. Akşamüstü başlıyor. Acaba ilaç bu kadar yapar mı göğüs ağrım yok ama dolgunluk sertlik var. Bunlar olmuşmuydu7 gün kahvrenegi seklinde lekelenmem oldu. Bayagi panik yaptim hatta. Bir de ara ara adet ağrıları gibi agrilarim oldu.