3.gün embriyosu

Melisa nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
30
10
31
Merhaba kader arkadaşlarım benim 5 yumurtadan 3ü oluştu ve 3.gün embriyosu transfer edildi 2 adet bugün 6.günüm internette gezinirken gaza geldim test yaptım tek çizgi benim gibi olan kaçıncı günde 2 çizgi gördünüz arada kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet oluştu

Merhaba kader arkadaşlarım benim 5 yumurtadan 3ü oluştu ve 3.gün embriyosu transfer edildi 2 adet bugün 6.günüm internette gezinirken gaza geldim test yaptım tek çizgi benim gibi olan kaçıncı günde 2 çizgi gördünüz arada kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet oluştu
10. Gün negatifti 11. Gün silik çizgiyi görmüştüm. Şuan sizin için çok erken zaten.

Bende kızımda sizin gibi erkenden yapmıştım ve hiç çizgi görmemiştim ve test günüme kadar çok kötü günler geçirdim ama test verdiğimde sonucum pozitifdi sizde gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bende kızımda sizin gibi erkenden yapmıştım ve hiç çizgi görmemiştim ve test günüme kadar çok kötü günler geçirdim ama test verdiğimde sonucum pozitifdi sizde gönlünüzü ferah tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ben de 3.gün embriyosuna 5.gün test yaptım tabii negatifti erken yaptığım için günler geçmiyor resmen, kaçıncı gün test verdiniz acaba 🌸

Test gününüz ne zaman acaba ben de 5.gün yaptım negatifti maalesef çok erken davranıyoruz galiba

Ben de 3.gün embriyosuna 5.gün test yaptım tabii negatifti erken yaptığım için günler geçmiyor resmen, kaçıncı gün test verdiniz acaba

Ben de 3.gün embriyosuna 5.gün test yaptım tabii negatifti erken yaptığım için günler geçmiyor resmen, kaçıncı gün test verdiniz acaba 🌸
Bence oldukça erken yapmışsınız inşallah pozitif sonuç alırsınız. Ben doktorumun kan ver dediği tarihte yaptırmıştım sonra ama o güne kadar çok zordu beklemek

Merhaba benim 3. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi .Sizin için bence çok erken üzüntü yapmayın sonradan kanda çıkar kaset testler bizi yanlış yönlendiriyor strese sokuyor umarım bebişiniz sizinle kalır 🙏🏻🧿

X