• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.gün embriyosu belirti,test,sonuc...

hilal1907

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4.227
3.983
198
kizlar 3.gun embriyosu transfer olup olumlu sonuc alanlar ilk testinizi ne zaman yaptiniz sonucunuz kac cikti. Belirti olarak neler yasadiniz Bizi aydinlatirmisiniz.
Ayni sekilde olumsuz sonuc lalanlar neler yasadi.
Yeni Transfer olan arkadaslar birlikte bekleyebiliriz istersenizz.

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin

Rabbim sonuc bekleyen herkezin yuzunu guuldursun.bana 3.gun embriyosu 2 tane transfer etmislerdi transfer sonrasi 5.gune kadar kasik agrisi cektim daha sonra azaldi test gunu yaklastikca agrilarim gene baslamisti 8.gun idrar testi yaptim silik cizgi cikti 10.gun idrar testi yaptim negatifti 12.gun kan verdim 85 cikti 14.gun kanverdim 210 cikti 20.gun kan verdim 2000 cikti Rabbim sizlerede nasip etsin insallah saglikli sihhatli hayirli olsun hepsi;)

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah pozitifi görüp evlatlarimiza kavusuruz. Benim 9. Günüm yarın test yaptiricam. 3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Belirti pek aramamaya calissamda 4.gun kasık batmalarim başladı ve 5. Gün sabahtan akşama kadar adet sancısı çektim akşam geçti 7. gün yine adet sancisina benzeyen ağrılar ve batmalar ara ara oluyor 8.gun akşam 10 dk boyunca iğne batması gibi bir şeyler oldu bugün 9.gun ve batmalar ağrılar hafif devam ediyor çok heyecanliyim ve korkuyorum bu gece hiç uyumam herhalde Rabbim yüzümüzu guldurur inşallah hepimizin
Ay canimm insallah pozitif cikarr merakla bekliyorumm
Rabbim sonuc bekleyen herkezin yuzunu guuldursun.bana 3.gun embriyosu 2 tane transfer etmislerdi transfer sonrasi 5.gune kadar kasik agrisi cektim daha sonra azaldi test gunu yaklastikca agrilarim gene baslamisti 8.gun idrar testi yaptim silik cizgi cikti 10.gun idrar testi yaptim negatifti 12.gun kan verdim 85 cikti 14.gun kanverdim 210 cikti 20.gun kan verdim 2000 cikti Rabbim sizlerede nasip etsin insallah saglikli sihhatli hayirli olsun hepsi:KK66:
hayirli olsun canimm bize umut oldunn cok sagoll

Herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitifleri görürüz umarım benmde 3. Gün embriyosu dondurulmuş transferim oldu Çarşamba günü 2. Günden itibaren kasık ve bel ağrım wardı 2 günden beri geceden sabaha adet sancısı gibi bi ağrım oluyo ve biraz fazla yorulduğumda rahimde batmalar oluyo inşallah sonu pozitif olur ilk denemede böyle değildi inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız :(

Herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitifleri görürüz umarım benmde 3. Gün embriyosu dondurulmuş transferim oldu Çarşamba günü 2. Günden itibaren kasık ve bel ağrım wardı 2 günden beri geceden sabaha adet sancısı gibi bi ağrım oluyo ve biraz fazla yorulduğumda rahimde batmalar oluyo inşallah sonu pozitif olur ilk denemede böyle değildi inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız :KK43:
Bulmussun canim bende yeni gordum mesajini

Herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah hepimiz pozitifleri görürüz umarım benmde 3. Gün embriyosu dondurulmuş transferim oldu Çarşamba günü 2. Günden itibaren kasık ve bel ağrım wardı 2 günden beri geceden sabaha adet sancısı gibi bi ağrım oluyo ve biraz fazla yorulduğumda rahimde batmalar oluyo inşallah sonu pozitif olur ilk denemede böyle değildi inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alırız :KK43:
Ya benim de 3.gün embriyosu ama çözüldükten sonra da 2 gün daha beklendi yani 5, gün transferi oluyor sanırım yanlış mı bilyiorum. Yani 5.gün embriyosu sayılmıyor mu:110:

Merhana kızlar. Hepimizin transferi hayırlı olsun. Benim de 3. Günüm dahaçok varr :kızgın:

Ya benim de 3.gün embriyosu ama çözüldükten sonra da 2 gün daha beklendi yani 5, gün transferi oluyor sanırım yanlış mı bilyiorum. Yani 5.gün embriyosu sayılmıyor mu:110:
Evet canim 5. Gun oluyor ama olsunn hosgeldin sen de aramizaa
Merhana kızlar. Hepimizin transferi hayırlı olsun. Benim de 3. Günüm dahaçok varr :kızgın:
beraber bekleyelim diye yaptim bu sayfayiii herseyimizi paylasabilirizz bu arada hosgeldin canimm

Canım bu konuda bi fikrim Yok benm dondurulmuşlar sabah çözüldü 11:45 de transferini yaptı bekletmediler herhalde senin 5. Gün transferi oluyo
İnşallah hayırlı sonuçlar alırız

Kızlar şimdi gittim sağlık ocağına iğne vardi hadi bide kan vereyim dedim 9.gunum ama hemşire yarın sabah aç gel dedi bundada vardir bi hayır dedim döndüm eve

Kızlar şimdi gittim sağlık ocağına iğne vardi hadi bide kan vereyim dedim 9.gunum ama hemşire yarın sabah aç gel dedi bundada vardir bi hayır dedim döndüm eve
Aaa ne alaka aç olman onu anlamadım cnm hadi bakalım güzel haberler verirsin inşallah :)

sacmalamiss ac gidilmez ki hcg icinn uyuzlarr. Bide saglik ocaginda verirsen hemen cikmiyomus ertesi gun veriyolar diye biliyorumm

sacmalamiss ac gidilmez ki hcg icinn uyuzlarr. Bide saglik ocaginda verirsen hemen cikmiyomus ertesi gun veriyolar diye biliyorumm
Bnde öyle biliyorum hatta 2 gün sonra demişlerdi bi arkadaşıma sağlık ocağında buarada ben kesin kararlıyım yrn çok erken de olsa yaptırıcam kan tahlilini dua edin nolur inşallah güzel haberler alırım :dua:

Bnde öyle biliyorum hatta 2 gün sonra demişlerdi bi arkadaşıma sağlık ocağında buarada ben kesin kararlıyım yrn çok erken de olsa yaptırıcam kan tahlilini dua edin nolur inşallah güzel haberler alırım :dua:
Aaa kaçıncı gün ki?

Canım bu konuda bi fikrim Yok benm dondurulmuşlar sabah çözüldü 11:45 de transferini yaptı bekletmediler herhalde senin 5. Gün transferi oluyo

İnşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ay inşallah amin :KK28: o zaman benimki 5. Gün oluyor evet

Back