- 10 Mayıs 2024
- 320
- 73
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
Merhaba 3. Gün embriyosunda belirtiler ne zaman ortaya çıkar ? Benim bugün 9. Günüm karnımda biraz yoğunluk var , başkada bir belirti yok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de 3 gün emriyosu bugün 9. Günüm aynı şekilde kasıklarımda doygunluk ve ara sıra giren agrılar var. Göğüslerim uçak gibi oldu el degmiyor ama tabi bunlar ilaçlardan da olabilir. Bilemiyorum ki. İnsallah insallahhhhhh ikimizde gebeyizdirMerhaba 3. Gün embriyosunda belirtiler ne zaman ortaya çıkar ? Benim bugün 9. Günüm karnımda biraz yoğunluk var , başkada bir belirti yok![]()
İnşallahbenim de 3 gün emriyosu bugün 9. Günüm aynı şekilde kasıklarımda doygunluk ve ara sıra giren agrılar var. Göğüslerim uçak gibi oldu el degmiyor ama tabi bunlar ilaçlardan da olabilir. Bilemiyorum ki. İnsallah insallahhhhhh ikimizde gebeyizdir![]()
Hangi marka yaptın canm bi kaç marka ile yap istersen hatalı olanlaroluyor çnki yada bekle biraz daha kan ver cenmKızlaaar benim de 9. Gün bugün, ben test yaptım negatif çıktı. siz erken gebelik testi yapmıyor musunuz? Ümitlenmemeli miyim artık sizce
Bana 11 mart test günüm dediler , o gün kan vermeyi düşünüyorum .Kızlaaar benim de 9. Gün bugün, ben test yaptım negatif çıktı. siz erken gebelik testi yapmıyor musunuz? Ümitlenmemeli miyim artık sizce
Sonucunuz nedir? Test yaptınız mı?Hıc belirtim olmadı 3. Gun embrıyosunda
İki tane embrıyo transfer edildi . İkiz gebelik bugün 16+1 oldukSonucunuz nedir? Test yaptınız mı?
Maşallahİki tane embrıyo transfer edildi . İkiz gebelik bugün 16+1 olduk
Amin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinMaşallahsağlıklı olsunlar inşallah
Testi kaçıncı gün yaptırdınız?İki tane embrıyo transfer edildi . İkiz gebelik bugün 16+1 olduk
Ben testi evde idrardan 4 ve 7. günlerde yaptım ikiside pozitifti testlerın .Testi kaçıncı gün yaptırdınız?
İkiz olunca erken çıkmış, 3. Embriyosu için 4. Gün erken ... Hayırlısı olsun ,Ben testi evde idrardan 4 ve 7. günlerde yaptım ikiside pozitifti testlerın .
Ama merkezde kan testi 12. Gun yapıldı
Oluyor bende progestan fitili akıyor diye düşünüyorum. Benim aşılama ile olan gebeliğimde hiç belirtim yoktu. Regl belirtisi de dahil. O yüzden bence olmaması iyi bişey.İnşallahbelirti alamıyorum ana insan kendi kendine soruyor , hiç mi belirti olmaz diye...
Sizde süt gibi beyaz akıntı oluyor mu?
Bunu bilemiyorum çünkü progestan fitil kullanılıyorum 3 tane günde ve gün boyu onun akıntısı beyaz beyaz oluyor zaten.siz fitil kullanıyor musunuz ? Belirtiniz yok diye düşünmeyin zaten aslında çok erken doğal yolla hamile kalan kadında da belirti olmaz bu zamanda bir de kişiden kişiye o kadar değişken bir şey ki bu. Bu nedenle hiç kafana takma bebegin seninledir inşallahİnşallahbelirti alamıyorum ana insan kendi kendine soruyor , hiç mi belirti olmaz diye...
Sizde süt gibi beyaz akıntı oluyor mu?
Freely olan. Bakayım eşim getirirse başka marka da yapayım. Artık ümidim gittiği için kana kadar beklemem her gün yaparım elimdeki testleri. Olsa çıkardı sankiHangi marka yaptın canm bi kaç marka ile yap istersen hatalı olanlaroluyor çnki yada bekle biraz daha kan ver cenm
İdrar tahliline çok güvenmemek lazım kaçlık aldın testi mesela hcg 10 luk mu 25 ilk mi ? Sabah mı yaptın testin markası neydi ? Yani bu idrar testlerine çok güvenmemek lazım. Moralini bozmaKızlaaar benim de 9. Gün bugün, ben test yaptım negatif çıktı. siz erken gebelik testi yapmıyor musunuz? Ümitlenmemeli miyim artık sizce
Kaçıncı gün emriyosu. Ya ben burada çok okudum kanda pozitif idrarda negatif. O yüzden gidip direk kan Verin istersenizFreely olan. Bakayım eşim getirirse başka marka da yapayım. Artık ümidim gittiği için kana kadar beklemem her gün yaparım elimdeki testleri. Olsa çıkardı sanki![]()
Ben progestanı agız yoluyla alıyorum, fitil olarak değil?Bunu bilemiyorum çünkü progestan fitil kullanılıyorum 3 tane günde ve gün boyu onun akıntısı beyaz beyaz oluyor zaten.siz fitil kullanıyor musunuz ? Belirtiniz yok diye düşünmeyin zaten aslında çok erken doğal yolla hamile kalan kadında da belirti olmaz bu zamanda bir de kişiden kişiye o kadar değişken bir şey ki bu. Bu nedenle hiç kafana takma bebegin seninledir inşallah![]()