3. Gün Dondurulmuş Embriyo Transferi

Prensesyrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
83
40
3
23
Merhaba Arkadaşlar
Ben 3. Gün Dondurulmuş Embriyo Transferi Oldum
Bugün transfer günü ile birlikte 5. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı
Fakat bel ağrım bacak ağrım kasık ağrılarım var bugün de göğüs uçlarım ağrımaya başladı
Sizce idrar testi için erken mi
Bilgisi olan paylaşabilir mi

İdrar testi için erken. Transfer günü sayılmıyor yani 4.gün yapmışsınız. Benimde 3.gun embriyosuydu 6.gun mercekle bakılacak kadar silik görünüyordu çizgi gözlerim kayiyordu gorcem diye bide sabah idrarıyla yapılması gerekiyor ama uyanır uyanmaz da yapmayın gözleri daha zor görüyor insanın biraz ayılın öyle yapın

Kanda test günüm ayin 23 ü umarım pozitiftir
1 normal yolla gebe kalmıştım kalbi durdu şuan tek umudum bu bebiş

Transfer günü sayılmıyor canım 3 gun embriyosu icin 4 gün cok cok erken gününü beklemek en mantıklısı cok zor biliyorum ama sabır

Transfer günü sayılmıyor canım 3 gun embriyosu icin 4 gün cok cok erken gününü beklemek en mantıklısı cok zor biliyorum ama sabır
Erken olduğunu söyleyince içime su serpildi umarım günü geldiğinde pozitif olur Allah Herkese nasip etsin çok zor ama sonu güzel
Normal yollarla gebe kaldım karnimda kalbi durdu 2 aylıkken tek umudumuz artık bu bebiş
Göbeğim ignelerden morardı beze oluştu nefes darligim oluyor sizlerde de iğne kullanan ve benim şikayetlerimden varmı

Bende tüp bebek yaptırdım igne kullaniyorum benimde göbeğimin cevresi morardi putur putur oldu ama siz kendinizi strese sokmayin lutfen nefes darliginiz bu yuzden olabilir her seyi akisina birakin kendinize bi aktivite bulun bu benim 7 denemem ve maalesef olup olmadigi bile belli degil henuz bugun 10 gun 6 gun embriyosu asiri silik bi cizgi var o da sonradan olustu ümidini kaybetmek icin cok erken

Eklentiler

• 20230218_090755.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 805
Ay inşallah bebisiniz tutunur sizinde dualarım tüm anne olmak isteyen hemcinslerime
Umudumu kaybetmicem inşallah 12-13. Güne kadar yolu var bazılarının 14. Gün bile belli olabiliyormuş çok araştırdım
Hakkımızda hayırlısı artık canim

Benim bugün 6. Günüm test yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı 4. Gün yaptığımda yoktu bunda bariz belli silik de olsa var sizce durum ne

Eklentiler

Hadi yaa üzüldüm canım ben de kan vermeden umutlanmak istemiyorum tabi şimdi aç karnına yaptım dün gece kinden daha belirgin çıktı düne göre

Eklentiler

• IMG_20230220_090958.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 863
Kızlar selam tekrardan kan testi verdim ve kan sonuçlarım bu şekilde sizler de yorum yapar mısınız kaç günlük veya kaç haftalık oluyor değerlerim nasıl ayın 13 ünde transfer oldum

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-23-13-57-07-883_cn.wps.xiaomi.abroad.lite.jpg
    50,3 KB · Görüntüleme: 999
Evet Bender Nefes darlığı oluyor ve mide bulantısı ne yesem kusacak gbi oluyorum sizdede böylemi

Neden böyle oluyor acaba ilaclardanmi yada tutundugu icinmi bilemedim
İlk aylar böyle oluyor diye biliyorum etrafımdan daha küçük tutunmuş olsa da rahimde yer yapıyor daha iyi tutunmaya çalışıyor şuan cansız bir kan çünkü
Dikkat etmek lazım ağır kaldırmamak ben sürekli uzaniyorum ara sıra kalkıp yürüyorum geri uzanıyorum bir bardak bile kaldırmıyorum enazindan 1 ay bu şekilde korumaya çalışacağım kendimi sende öyle yap bence

Doktorum sürekli yatmami önermedi kalkıp yemeğini yapabilirsin çayını alıp icebilirsin dedi evde yürüyüş yap bol bol dedi bende öyle yapıyorum ama ağır işler yapmıyorum tabiki

Doktorum sürekli yatmami önermedi kalkıp yemeğini yapabilirsin çayını alıp icebilirsin dedi evde yürüyüş yap bol bol dedi bende öyle yapıyorum ama ağır işler yapmıyorum tabiki
Benim bir düşüğüm var canım o yüzden de dikkat ediyorum tabiki kan dolaşımı önemli sürekli yatmak iyi değil ama tedbir almak da önemli

Benim bir düşüğüm var canım o yüzden de dikkat ediyorum tabiki kan dolaşımı önemli sürekli yatmak iyi değil ama tedbir almak da önemli
Çok geçmiş olsun canım benim ilk tüp bebek denemem bı kez aşılama oldum tutmadı sonra tüp bebeğe geçmek istedik 22sinde transfer oldum ve pkosta var inşallah RABBİM isteyen herkese gönlünden geçeni verir

Aminn canım Allah kimseyi bu yolda yalnız bırakmasın inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…