• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gun adet gecikmesi idrar testi negatif ?

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
Adetim 3 gün gecikti şimdi test yaptım negatif :( ara ara afet olacakmisim gibi karnım ağrıyor gidip bakıyorum sadece akıntım var. Aranızda bunu yaşayan oldu mu ?

Adetim 3 gün gecikti şimdi test yaptım negatif :KK43: ara ara afet olacakmisim gibi karnım ağrıyor gidip bakıyorum sadece akıntım var. Aranızda bunu yaşayan oldu mu ?
Ben yaşadım. 5. Gün gecikmeye kadar çift çizgiyi göremedim. Geç döllenme olmuş.

Bende başımdan geceni anlatmak istiyorm bugun adetimin beşinci gün gecikmedi ilk başlarda adet olcakmışm gibi kasıklarım agrıdı ara ara durdu skıntıö vardı ama yumurta akı gibiydi test falan yapmadım hüsrana ugramaktan çekindim dun ve bugun karın bölgesinde şişlik var nefes almakta zorlanıyorm bazen akıntım acık kahveye döndü adet öncesi yasadıgım gibi ama agrı falan yasamıyırm bugun ögledem sonra adet gelmezse test yaptıracam cok umutlsndım ya cıkmazsa diye korkuuorm

Bende başımdan geceni anlatmak istiyorm bugun adetimin beşinci gün gecikmedi ilk başlarda adet olcakmışm gibi kasıklarım agrıdı ara ara durdu skıntıö vardı ama yumurta akı gibiydi test falan yapmadım hüsrana ugramaktan çekindim dun ve bugun karın bölgesinde şişlik var nefes almakta zorlanıyorm bazen akıntım acık kahveye döndü adet öncesi yasadıgım gibi ama agrı falan yasamıyırm bugun ögledem sonra adet gelmezse test yaptıracam cok umutlsndım ya cıkmazsa diye korkuuorm
Inşallah vardır canım. Ben adet oldum az önce :(

Back