- 20 Mart 2024
- 44
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi meleklerimmm3
-
HayırEşiniz de sperm testi vermiş miydi
Canım rahim filmi çektir eşinde sperm DNA hasarı testi var onu yaptırsın mutlakaEvet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.
Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??
Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz
Aynı durum.bendede var dusuklerim var kürtajlarim bilmiyorum artık durumum yok özele gitcek ama devlettede baktırdım ama genetige yatkınlık çıktı digerleir iyi dediEvet arkadaşlar yarın 3. Kurtajimi olacağım 4 gün önce kalp atışlarını duyduğum bebeğim bugün beni bırakmış bugün sonuç almaya gittiğimde yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz oksapar igne ecopirin progestan kullandım fakat yinede bebegimin kalbi durdu.
Düşüklerin genetiklerin dede bisey çıkmıyor temiz çıkıyor ben anlamıyorum neden kalbi duruyor tekrarlayan dusuklerden sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı??
Yada antalya da hastasiyla birebir ilgilenen bir doktor var mı acaba tavsiye edeceğiniz
Evet benim hormonlarda bi sıkıntı gözükmüyor sadece kan pihtisi gözüküyor onunda kullanıyorum ilaçları ona rağmen kalbi durdu spermler konusundaki ni bilmiyordum teşekkür ederim aydınlattığıniz icim kontrol ettiririz inşallahhormon testlerinizde hormonlarınıza bakılmış olmalı ve spermlerde de morfolojik bozukluklar da embriyonun kalitesini etkiliyormuş tam teşekküllü kontrol edilsin bence
Çok teşekkür ederim bilgi içinCanım rahim filmi çektir eşinde sperm DNA hasarı testi var onu yaptırsın mutlaka
Çok teşekkür ederim aydinlattiginiz için dediğiniz gibi 3 düşük te benden kaynaklı olamaz gerçekten çok saolunAblamlar 8 sene denediler. Düşükler, 6. ayda kalbi durmakar. Eniştem ameliyat oldu. Sorunu tam hatırlamıyorum çok oldu ama sanırım kalitesiyle ve sayısıyla ilgiliydi. İkizleri var. Başka bir sürü örnek var öyle. Yani eşinize baktırmadan devam etmeyin bence böyle.
Memorial da Onur Erol kadın doğumcum. İyi doktor. Kanamalarım çok oldu. Çok ilgiliydi her aradığımda ve gittiğimde.
Tüp bebekle ilgili gerek duyarsanız da Şafak bey var memorial tüp bebekte. Arkadaşım yıllarca uğraştıktan sonra hamile şimdi.
Allahim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallahAynı durum.bendede var dusuklerim var kürtajlarim bilmiyorum artık durumum yok özele gitcek ama devlettede baktırdım ama genetige yatkınlık çıktı digerleir iyi dedi
Rica ederim geçmiş olsun, ben de dün kalp durmasından kürtaj oldum. İnşallah bir an önce sağlıklı gebelik görürüzEvet benim hormonlarda bi sıkıntı gözükmüyor sadece kan pihtisi gözüküyor onunda kullanıyorum ilaçları ona rağmen kalbi durdu spermler konusundaki ni bilmiyordum teşekkür ederim aydınlattığıniz icim kontrol ettiririz inşallah
Sizede çok geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsiniz sabah bende kürtaja gireceğimRica ederim geçmiş olsun, ben de dün kalp durmasından kürtaj oldum. İnşallah bir an önce sağlıklı gebelik görürüz
Benimki bir tanesi içi dolu kist lezyonlar ykesenin içi öyleymiş Allah'tan diğer orgenlarima gelmedi ve betam Allahtanki sıfırlandı 2 ve ya 3 ayda sıfırlandiAllahim inşallah en kısa zamanda sizede nasip etsin inşallah
Dusuklerin hepsi temiz çıkıyor kromozol hastalıklarda gözükmüyor gerçekten napicami şaşırdım
Allahim sizede inşallah hayırlısından bi bebis nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallahBenimki bir tanesi içi dolu kist lezyonlar ykesenin içi öyleymiş Allah'tan diğer orgenlarima gelmedi ve betam Allahtanki sıfırlandı 2 ve ya 3 ayda sıfırlandi
İnşallah bir an önce yaa gerçekten çok emek ve sağlığımız hep inşallah bir an önce sağlıklı hamilelikler yaşar ve psikolojimiz düzelir sürekli düşük yapti.diyenler var ya aslında ne kadar zor bir şey onu anladım önceden anlamazdim hani yasamadigim için şimdi anliyorumRica ederim geçmiş olsun, ben de dün kalp durmasından kürtaj oldum. İnşallah bir an önce sağlıklı gebelik görürüz
Amin sizede inşallah yaa çocuk istiyenleri anlıyorum ama ben en çok kendimden kaynaklı mi bilmiyorum yada çok ugrastigimiz emek sarf ettiğimiz sevincimizin kursamizda kalması gini şeyler yüzünde çok düşük yapanların emek verenlerin tüp bebek için falan çok üzülüyorum ve diyorumki Allah'ım onlara ne olur nasip et içinde benimde tabiki Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama bu çok düşük yapanlara birde tüp bebek tedavilerinde daha çok üzülüyorum ve daha çok çocukları olsun istiyorumAllahim sizede inşallah hayırlısından bi bebis nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?