3. Çocuk

Hatice45okan45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2019
33
8
1
30
Arkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşına gircek ve 3. Çocuguma hamile oldugumu ögrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi diye düşünüyorum

Arkadaşlar bir oğlum bir kızım var oğlum kasımda 7 kızım aralıkta 5 yaşına gircek ve 3. Çocuguma hamile oldugumu ögrendim bir taraftan istiyorum bir taraftan erken miydi diye düşünüyorum
Valla hic cocuk sahibi olamayanların cogunlukta oldugu bu yerde eminim ki herkes Allah nasip etmis olur mu oyle sey diyecek hepsi bir arada buyur cikar iste sukret ki Allah bizim gibi aratmadı elini bos birakmadi insallah sağlıkla dunyaya gelir. Hem cocuklarin yas aralığında gayet normal bosver kiz dogur oh mis gibi 3 evlat

Buraya yazmaniz da ne biliyim
Allah baska dert vermesin kolaylıklar diliyorum

Teşekür ederimde neden öyle söyledin çocuğunuz yokmu
4 yildir olsun diye her gun her gece yalvarıyorum acı cekiyorum
Ve daha fazlasi...
Tabiki bu sizin yaşadıklarınızı anlatmaniza engel degil ama yeri burasi mi bilemedim
Buraya herkes ne icin geliyo konj başlığından bellidir

Ben özür dilerim yanlış yere konu açmışım

Madem konuyu buraya yanlışlıkla açmışsınız size bizim hikayelerimizden küçük kıssa anlatayım belki yardımcı olur kararınıza..
Ilk evlendigim zamanlar çocuk sesi bile rahatsız ederdi beni.. ASLA demiştim o zamanlar.. ben kendime bakamıyorum ne bebeği.. sonra 3 yıl geçti aradan ee hadi olsun artık diyip korunmayı bıraktık..
1 yıl geçti olmadı..
Doktora gittik eşimde problem vardı ameliyat olmadan olmaz dediler sende herşey normal..
Ameliyat oldu eşim düzeldi.. aradan 1 yıl geçmesine rağmen yine olmadı..
Tüp bebek kliniğine gittik prof dr senin normal yolla çocuğun olmaz ameliyat olmalısın tüplerini almalıyız yoksa tüp bebek de tutmaz dedi.. Hastane koridorunda oturdum yerde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım..
Ameliyat öncesi bir negatif tüp bebek deneyimim var..
Ameliyat a girerken bütün bedenim titriyordu korkudan.. ilk negatif tüp bebek sonucumu aldığım da bütün bedenimi hissetmedim acıdan.. canım acıyor diye hıçkırıklara ağladım eşim biyerim ağrıdığını sanmıştı oysa kalbim çok acıyordu.. bi insan elini kolunu ayaklarını hissetmezmi hiç bir yerimi hissetmiyordum öyle acıyordu canım..
Eşim beni o gün Piskologa götürdü 6 ay tedavi gördüm.. O ASLA dediğim bebek le sınadı allah beni..
Haziran da 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağız... hala sonumuz ne olur belli değil.. Daha yediğimiz iğneleri morluklari ilaçları anlatmadım bile.. şükürler olsun diyin hamilesiniz hemde allah 3 kere nasip etmiş lütfen şükür edin lütfen... Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin yavrunuzu...

Asla kelimesi kadar kötü bi kelime yok sanırım cidden büyük konuşmanın acısını bende çektim çocuk konusunda değildi ama mutlaka oldu yani imtihanın zor canım inşAllah Rabbim kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin ve hiç beklemediğin anda belki tüp bebeğe bile ihtiyaç kalmadan mucizeni öğrenmiş olursun şu mübarek günlerde Rabbim Herkesin duasını kabul etsin insAllah

Ben çok üzüldüm ne diyecegmi bilemiyorum Allah inşalah size de bir evlat nasip eder

Amin inşallah sizi üzmek için yazmadım..
Afedersiniz hiç acı çekmeden evlada kavuşmak bu dünyadaki en güzel mucize rabbim nasip etmiş çok güzel..
Bide Her yeri morluk olup acı çekip hem bedenen hem ruhen canı acıyıp ulaşamayan bizler varız.. herkesin imtihanı farklı canım..
Ben iğneden aşırı korkarım..
Tüp bebek tedavisinde kendim yaptım iğneyi..
Hatta eşime dedimki 9 ay boyunca iğne yapalım sana deseler kabul ederim yeterki bizimde evladımız olsun...
7 yıllık evliyim çevre baskısından çok usandım..
Kimseyle görüşemiyorum kimse anlamıyor çünkü onun var..
Daha bisürü şey var anlatacak ama boşver..
Hamileliginin tadını çıkar rabbim çok güzel mucize vermiş bin şükür Allaha.. allah yavrularını sana bağışlasın hayırlı ömür versin Inşallah... bizim için de dua edersen çok mutlu olurum...

İnsalah cok teşekkür ederim inşalah bu mübarek günlerde Rabbim size de bir mucize yaşatsın eğer nasip olursa doğumumda sizinde olsun diye çok dua edicem Allahım mübarek günlerde inşalah size de verir Rabbim aratmasın size ve kimseye dualarım sizinle insalah rabbim size de bir mucize yaşatır

Aynen öyle canım.. O zamanlar cahildim gerçekten kendime bile bakamıyordum yeni evliydim.. ama bunların başıma geleceğini hiç tahmin etmezdim.. herşeyin hayırlısı sınav dünyası.. bizim sınavımız da peygamber sınavı inşallah sonu güzel olsun..

Amin insAllah cnm
Herkesin imtihanı farklı Rabbim zorlastirmasin kolaylastrsin insAllah bende bi senedir ikinci cocuk icin çabalıyorum olmuyor öyle cok büyük engellerdr yok hani ama nasip iste bklm ne olacaj

Mune bu konu çok yanlış yere açılmış
İnsanların yarası deşiliyor ister istemez.
Konunun ilgili yere taşınmasını rica ediyorum.

Rabbim inşallah tez vakitte evladiniza kavuştursun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…